Preživela sem čudovit dan, o katerem je na svoji strani tako lepo zapisala Helena (moja košarica je tista s sončnicami, ki jih preprosto obožujem), da bom to preprosto »izkoristila«. Ko človek pokuka k njej,  se resnično počuti tako preprosto, igrivo in ustvarjalno. Vedno se potrudi  in prida tisti žar svojim fotografijam. Njeni zapisi  me vedno popeljejo v razmišljanje, pa še kaj novega se naučim. http://takopreprosto.blogspot.com/
Še zdaj vidim Martino, http://moi-chezmoi.blogspot.com/,
ki se je tako prisrčno sladkala, ko  pa vidim še njeno objavo in zahvalo, se mi usta razlezejo v  nasmeh. Še ena čudovita ustvarjalka.  Rada počnem to, kajti male pozornosti bogatijo.

ustvarjanje me vedno inspirira, nagovori, predvsem njen stil, ki je samo njen in prav zato poseben. Pri njej dobiš občutek, da ji ni prav nič težko,  malo je takšnih v današnjem svetu. Z njenim fotografiranjem je moje ustvarjanje dobilo tisto pikico na i in seveda jo z veseljem objavljam.

Ko toliko govorim o sladkanju, pa bonbončkih, morda zveni malce »pocuhrano«, a sama pohvalim le, ko tako zares mislim.
Večkrat se v mislih zahvalim za lepo preživet dan  drugim, pa tudi sebi.
Včasih z ustvarjenim nisem zadovoljna, nisem negativna, samo samokritična, pri drugih napak sploh ne vidim, pri sebi pa vsako pikico, a potem si dopovem, da v vsaki situaciji dam vse od sebe, česar sem v tistem trenutku zmožna in to bi moralo biti preprosto dovolj. Vedno bolj spoznavam, da je manj včasih več in rada sem v družbi, kjer se stvari urejajo umirjeno, brez panike, z solidno voljo. Hvala vsem trem za čudovite skupne ustvarjalne trenutke.


Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Oo, Vladka je tole ploščico tako fotografirala, da je zasijala v vsej svoji lepoti in izvirnosti.
Tudi tebi hvala za super ustvarjalne trenutke, slastno pecivo in tisto, kar sem dobila!
Oseba moi sporoča …
Tudi jaz sem takoj spoznala Vladkino ploščo, ki jo je čudovito pofotkala. In hvala za pozornost, ki si jo prinesla s sabo, še bolj pa za njami pecivo. A veš, da sem se že zbala, da boš objavila tisto fotko, ko se bašem ;))))
Res je fino ustvarjati v vaši družbi, same fajn punce ste.
Oseba Ana K. sporoča …
Zanimiva, posebna, zelo, zelo všečna!:)