NEKAJ UTRINKOV IZ DELAVNICE-SUZI-DARJA-SEPTEMBER 2012

Letos sva s Suzano že drugič pripravili delavnico za njene prijateljice.  Prvič smo mečkale fimo in že takrat smo se dogovorile, da naslednjič papirčkamo v praznično-božično-novoletnem stilu.
Lani sem izdelala kar precej različnih novoletnih voščilnic, pravzaprav točno 25, saj sem v adventnem koledarčku, ki sem ga pripravila za nečakinje zapisala, da morajo za zasluženo čokoladico in everček vsak dan pisati nekomu, ki  si po njihovem to pač zasluži, zbirale smo lepe misli in tako je bil za vse nas in seveda tudi za prejemnike voščilnic december resnično tisti veseli december. Meni najljubša čestitka, je bil a z motivom  dedka Mraza v črno-beli tehniki, dodala sem le še malce srebrnine, zato sem se odločila, da dekletom predstavim Sizzix Big Shot mašinco, šablone, štampiljke…..Za vsako od udeleženk sem doma pripravila material in izreze, tako da sem pridobila dragoceni čas in sem potem samo prikazala postopek. Vsaka je izdelala čudovito voščilnico.
Navdušila me je njihova želja po ustvarjanju in vesela sem bila, da je našla vsaka nekaj zase.  Škoda da nisem bližje, da bi ustvarjale še jesensko…………..a tudi to ima svoj čar;  da se z nekaterimi  vidiš enkrat na leto, a imaš vseskozi en lep občutek, da je tam nekje nekdo, ki razmišlja, ustvarja,  raziskuje, se dopolnjuje, išče nove ideje in izzive.
Vsaki sem podarila še svojo voščilnico, gostiteljicama pa ogrlici.


Ko sem se vozila proti domu, sem v navdušenju, ki me je obdajalo v mislih, sestavila kroniko delavnice, ki sem jo zapisala na svoji spletni strani  http://metuljcica-ustvarja.si/, med slikami pod naslovom delavnica Suzi-Darja-september 2012, pa bom razvrstila pripadajoče  slike.
Želim vam lepo jesen. Dvakrat se bomo obrnili, pa bo zima....
 

Komentarji

Oseba Mojca sporoča …
Ja res že tu se vidi, da ste lepo ustvarjale. In uau kako krasna ogrlica. LP
Oseba moi sporoča …
Krasne so take delavnice. Ti pa si vse tako lepo opisala in za hip se mi je zdelo, da sem tam z vami.
Oseba Vladuška sporoča …
Super za delavnico in hura za skupno ustavrjanje, ga ni lepšega. Krasni izdelki.
Oseba Helena sporoča …
Ej, si bila pridna in ste bile pridne. Mislim, da se je navdušenje s tebe naselilo med vse udeleženke. Krasne voščilnice ste ustvarile. Darilci za gostiteljici pa sta fenomenalni!