JESENSKE DELAVNICE

Jesensko sonce vabi v naravo in preprosto še nisem našla pravega časa, da bi sestavila ogrlice, nekatere še čakajo na brušenje, druge so že polakirane, a sem  vsaj dokončala svojo zapestnico, jo dodelala in pobarvala notranjost.
Videno spodaj je nastalo v valu navdušenja nad septembrskimi delavnicami, ki sem jih nekajkrat obiskala v Evroparku. Mihaela  iz  Arta se je resnično potrudila in nam pripravila pravo poslastico septemberskega nakitkanja. Da ne govorim o talentu Tine Mežek, ki ima po mojem čarobne roke, njene ideje sem kar »požirala« in seveda sem vajo morala ponoviti tudi doma.
V začetku oktobra pa smo ustvarjalke pod mentorstvom Klavdije Kurent osvojile tehniko, ki jo lahko vidite na spodnjih slikah. Joj te mečkanke, saj ti dajo misliti, a ko prideš do končnega rezultata preprosto vriskaš………..Pri Nini pod Mavričnim drevesom se je oblikovala prijetna skupinica in spletno se je takšno super ustvarjalno prijateljevanje, ki ga bomo ponovile v novembru.
Včeraj me je kolegica vprašala kako to zmorem poleg družine, službe…………………,  v bistvu je to čas ko najbolj ustvarjam, saj prihajajo dolgi večeri, kakšno manj sončno vreme in »bog ne daj da bi crknu televizor«, me sploh ne gane. Ob prostih trenutkih sem v svojem ustvarjalnem kotičku. Zdaj  sem v akciji, (če se slučajno ne bom kar takoj javila), saj sem že zaplula v božično-novoletne vode…….
Lep začetek tedna, bodite dobro in naj vam sije sonček.







Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Jeeej, koliko lepih delčkov! Pridna si bila in komaj čakam, da vidim še končne izdelke. Zvezdica mečkanka je nekaj prav posebnega. Enkratna je.
Oseba Mojca sporoča …
Uau kako si bila ustvarjalna! Tvoj nakit mi je zelo všeč, tale predzadnja slika pa me je nakbolj navdušila, prav nekaj posebnega je in barve se čudovito prelivajo. LP
Oseba moi sporoča …
Krasni delčki, ki bodo nekoč krasili in dopolnili tvoja oblačila. Me veseli, da si lahko obiskala toliko delavnic in se veliko naučila. Kar tako naprej.
Oseba Janja sporoča …
Tole je zelo lep in velik kupček krasnih kosov. Lp
Oseba Vladuška sporoča …
Res si nadvse ustvarjalna in všeč mi je, da se udeležuješ različnih delavnic in se tako tudi povezuješ z ostalimi ustavrjalkamo. To je res ogromno vredno. Krasni kosi so nastali.
Oseba Klavdija sporoča …
Super izdelki...res si pridna!
Saj za zgubanke pa ne boš naredila tutoriala, a ne? Ga bom sama, ko ga bom hotela...prav ;-)
Pogrešam te...velik objem samo zate!
Oseba Maja sporoča …
Super koščke si ustvarila:)
Oseba Maja sporoča …
Mislim, da bi za dovoljenje morala vprašati Dana Cormierja ;)
http://www.dancormier.ca/%E2%80%A2recent_work.html#5
Oseba Metuljčica sporoča …
Klavdija, seveda ne bom naredila TUT, saj tako kvalitetnega tudi ne znam in sem vesela in hvaležna, da sem pri tebi naučila te prekrasne tehnike, v Love lettru pa je en moj pridih in v svojem navdušenju sem to želela deliti z drugimi, kar počnem že od nekdaj, rada delim lepo, ker se preprosto vrača.
Hvala vsem, ki me spremljate in napišete svoje mnenje.
Oseba Klavdija sporoča …
Maja...bi ga, če bi delala tako kot to dela on, je pa res da mi je njegovo(ravno ta ogrlica, je tudi napisana kot vir)delo fantastično u nulo in če bi hotela kopirat bi ga lahko...ampak sej veš, jest pač nisem taka, ker ne rabim bit ;-)
Tehniki sta si tako zelo drugačni kot tista krpanka v Unikatu in moj Polypatchwork...pa grem stavit, da je tebi (in še komu) vse isto.
Sem pa vesela, da mnenje tujih Umetnic ni tako...in to je tisto, ki šteje! :P