Craftalnica- izziv 70-ŽIVALICE


Še malo pa bo tu veseli december. Čas belolasih starčkov, ki razveseljujejo, predvsem tiste »večno mlade«, med katere se podpišem tudi sama.
 Le kdo mi lahko zameri, da je v našem domu žvrgolelo že celi november, da sem barvala lesene hišice, izelovala papirnate, da je bilo stanovanje kot v Božičkovi delavnici, da se je vse bleščalo in je pod nogami šelestelo od papirja..
Pa sem vesela, zadovoljni so ptički, zadovoljni so moji fantički, veseli bodo tudi drugi, za katere sem se potrudila in letos je dekoracija v večini moje ročno delo. Komaj sem  našla čas za objavo, a ker je tema tokratne Craftalnice  »živalice« seveda pokažem svoje ptičke, ostalo pa sledi v decembru.
Lepa misel pravi, da je vse kar je v letu ptice,  v srcu človeka, ki iskreno ljubi in morda se ob tej lepi misli komu, ki si ne zna pričarati prazničnega vzdušja morda malce razsvetli....
Kaj  je lepšega kot videti iskrice sreče v očeh malčkov in svojih najdražjih, navsezadnje vsi komaj čakamo na Božička , njegove sani in njegove jelenčke. Evo, še malo pa mi bo pobegnil iz voščilnice, tako zelo se mu mudi v veseli december.
Tudi jelenčka prijavljam na izziv Craftalnice.

 

Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
Se tudi sama podpišem pod te večno mlade :) In komaj čakam Božička in njegove jelenčke. Tale tvoj je zelo poskočen in ptičke si tako lepo ujela na čestitko.
Oseba Mojca sporoča …
Zelo lepe voščilnice in tudi sama sem pristačica doma narejene dekoracije. sigurno pa je potrebno imet tistega otroka v sebi in se veseliti praznikov. lp
Oseba Andreja sporoča …
Čudoviti voščilnici, sploh prva s ptički se mi zelo dopade :-))
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Lepe so, ptički so tudi meni top. Lp Tamara
Oseba moi sporoča …
Te kar vidim vso bleščečo z žarečimi očmi, kako ustvarjaš. In potem je res najlepše darilo žareče očke naših najbližjih, za katere ustvarjaš.
Tudi moji že komaj čakajo december.
Oseba Nella sporoča …
Zelo lepi voščilnici.
Oseba Janja sporoča …
Ni ga čez doma narejene okraske in pecivo :).
Voščilnici sta čudoviti. Prva ima zelo lepo postavitev in motiv. Jelenček že poskakuje :). Lp
Oseba Goga sporoča …
Čudovito se pripravljaš na praznične dni. Veselje je za otročke in mlade po srci. ki se iskrno veselimo praznikov polnih upanja.

Čudoviti voščilnici si nam pokazala, obe sta prelepi, obe sta zmagovalki :).
Pozdravček Lili
Oseba Tanja E. sporoča …
Joo, čudoviti sta, sploh tista s ptički mi je prelepa, prav ne morem razbrati, kako si jo naredila, zgleda, kot bi bila slika v ozadju, potem pa ptički na paus papirju. Skratka zelo lepi, LP:) Tanja E.
Oseba Metuljčica sporoča …
Tanja, ravno včeraj sem imela akcijo in porabila sem vse papirnate servietke, torej servietna tehnika. Z veseljem ti pošljem eno, da si boš lažje predstavljala, le piši mi na darja37@gmail.com.
Oseba Helena sporoča …
oooo, tole objavo bi skoraj izpustila. No, pa smo v pravljičnem decembru, ko je kljub mrazu od zunaj v srcih toplo.
Prav prijetno si me pogrela s to objavo. Ptički so enkratni - krasen okvir si jim dala! Tudi jelenčku paše na primerni podlagi.
Oseba leycika sporoča …
Lepi, sploh prva s ptički :)