IZ PEKAČA NA SERVIETKO........

Hvala vsem tistim ljudem na svetu, ki so vedno prijaznejši, kot je treba. To je v resnici tisto, zaradi česar se svet vrti;" sem prebrala v komentarju pod objavo Ko obdari srce in zdi se mi, da misel pove kar bi želela izraziti sama.

Ideja o medenjakih iz voščilnice, ki sem jih letos namenila obdarovanju meni dragih ljudi, se mi je porodila ravno ob omenjeni dobrodelni akciji, katere pobudnica je bila Martina.

Tole pisemce je pri nas zanjo pustil sam dedek Mraz:

Draga Martina!

 Prav ponosen nate in na tvoje pomočnike.  Zavedam se, da je lažje kupiti kot pridobiti zaupanje in ljubezen; mnogi so namreč pozabili, da je čar našega sobivanja v majhnih pozornostih, toplem pogledu, nasmehu na ustnicah, iskreni misli in odkritem pogovoru...Neizmeno vesel sem ljudi, ki jim ni vseeno in so pripravljeni pomagati s srcem.

Pod smrečico pri Metuljčici sem ti pustil "novoletni bonbonček", ker si to preprosto zaslužiš. Tebi in tvoji družini želim srečno, zdravo in srčno leto 2013.







 

Komentarji

Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Čudovito, kar vonjam medenjake-zelo lepo aranžirano.
Jaz sem pravkar v pripravi zelenjavnih in sladkih štrukljev.
Lp Tamara
Oseba Mojca sporoča …
Kako lepo darilo in seveda slastno. tudi dekoracija je enkratna. lp
Oseba Helena sporoča …
Mmmm, še k meni je prineslo vonj po slastnih medenjakih. Tako lepi so, da jih je skoraj škoda dati v usta :) Res si se potrudila, tudi z aranžiranjem.
Oseba moi sporoča …
Ujej, kar cel post namenjen naši akciji. Hvala ti! In sploh HVALA, da si sodelovala v njej. Pa hvala za bonbonček. Tako se morava hitro videt, pa ne samo da si voščiva ampak, ker imam tudi jaz zate eno malo pozornost.
Oseba moi sporoča …
Njami so bili dobri medenjaki, sem jih morala delit z mojimi ;)