nedelja, 24. februar 2013

GLASBENI BONBONČEK IN ŠE VEČ……PRI METULJČICI
 Bela snežinka ki pada.............

Izbrana glasba ... doživet ples ... poseben film ... predstava ... čarobna beseda ... navdihujoč prizor v naravi ... trenutek, v katerem se lahko zgodi ... nenadoma, nepričakovano.....
 Lepota  se nas dotakne s svojo magično močjo. Subtilno, a hkrati mogočno vstopi v notranjo pokrajino naše psihe na povsem svoj, za razum pogosto nedojemljiv, način. Trenutek popolnosti, ki očara in začara, da pozabimo na vso sivino in težo vsakodnevnega življenja, so bile besede, ki so me prevzele ob prebiranju članka v  reviji.
Odločila sem se, da bom izbirala teme meseca in  se seveda tudi preko nje ustvarjalno izražala.

Tema meseca MARCA je GLASBA in vse kar je povezano z njo.

Kot sem že omenila, vabljeni k Metuljčici. Bila sem presenečena nad odzivom, saj sem pravzaprav tako poizkusno objavila ogrlice,  zato en velik hvala vsem, ki ste se odločile  za nakup. Ko sem vesela pojem in tako so nastale glasbene ogrlice. 

To ogrlico in ta prstan bom podelila tisti izžrebanki ali izžrebancu, ki bo Metuljčico dodal med spremljevalce (če to seveda še ni storil), vesela bom tudi, če objavite sliko ogrlice, ki vam je všeč, to podelite še s kom  in morda dodate  kakšno lepo misel o glasbi, da bo vse skupaj dobilo pravo ustvarjalno noto. Vesela bom vsakega komentarja, če pa želite poklepetati z menoj se vpišite pod kontakt.
Na koncu pa še eno presenečenje.  Pravzaprav najrajši podarjam, zato vam ob izbiri  katerekoli ogrlice,  eno podarim  (po moji izbiri); torej kupiš eno, dobiš 2. 


Akcija traja od 25. februarja do 25. marca 2013.  

Lepo noč in lep delovni teden.

Zdaj bi pa že lahko počasi   zapeli; zvončki in trobentice, mačice vijolice...................

13 komentarjev:

 1. Super tema za marec in začetek na tvojem blogu je izredno lep. Krasen in zanimiv nakit. Vidim, da ti je uspel brez "zanimivih" mehurčkov :) Pa še fotografije so nadvse lepe.
  Hvala za možnost, da dobim bonbonček :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Superca ogrlica in prstan, se potegujem za bonbonček, Conca

  OdgovoriIzbriši
 3. Super ideja s temo, na katero izdeluješ nakit. Krasni medaljoni in tudi sama sem dobro opazovala, če se je kje skril kak mehurček ;) Očitno nam je zvezda zagodla z zadnjim izdihljajem ;))))

  OdgovoriIzbriši
 4. Kako lepo temo si izbrala. Medaljoni so čudoviti. Lp

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo lepi izdelki... pa še eno od I. Cankarja:
  »Vsaka melodija je bitje zase, ima svoj telesen obraz, svoj živ pogled, svojo besedo in kretnjo. Vsaka odpre vrata na stežaj mislim in spominom brez števila; in vsaka pesem je doživljaj, ki ostane v duši neizbrisljiv.«

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasna tema in medaljončki izgledajo fantastično!
  Lepo si jih naredila :-))

  OdgovoriIzbriši
 7. Zelo lepe izdelke si naredila :) Lp Lea

  OdgovoriIzbriši
 8. Čudoviti izdelki, moje življenje brez glasbe-sploh si ga ne zamišljam-zelo pri srcu mi je en izrek, ki sem ga nekoč slišala na radiu in si ga zapomnila, žal avtorja ne, ker gre za nekakšen nacionalen pregovor a si ne drznem ugibati čigav je-glasi se pa takole: Samo glasba obriše solze in opogumi srce.
  Seveda se postavljam v vrsto za lep nakit, ki bi bil v bližini srca.
  Lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 9. Zelo lepi obeski, tako jim pristojijo ti glasbeni dodatki. Težko si je predstavljati življenje brez glasbe, se mi zdi da bi bilo preveč prazno in pusto.

  OdgovoriIzbriši
 10. Čudovit nakit si ustvarila. Mesecu marcu glasba lepo pristoji :-) Postavljam se v vrsto za bonbonček :-)

  Iz glasbe prihaja čar, ob katerem se morajo upokojiti vse skrbi in vse bolečine srca. SHAKESPEARE

  OdgovoriIzbriši
 11. Lepo starinsko obarvani izdelki. Z vesljem bi si navesila kakšnega okrog vratu :) .

  OdgovoriIzbriši
 12. Krasni izdelki, medaljončki in prstani. Ker se ta mesec še posebej intenzivno pripravljamo na koncert, lahko rečem, da je glasba tudi tema mojega meseca oz zadnjih 4 ;) Hvala, ker lahko stopim v vrsto za bonbonček!

  OdgovoriIzbriši
 13. Uau, čudoviti izdelki. Te pripravijo da si začneš popevati. Super.

  OdgovoriIzbriši