"ZA PRIJATELJE SI JE TREBA ČAS UZET"

Kam beži naš čas, se večkrat vprašam. Vstanem, hitro ena kavica in še sama ne vem kako mi znova in znova uspe točno minuto do sedmih stopiti v pisarno. Zamujam pa ne, rada sem točna. Ta tempo, ampak hvala bogu da imam službo.
Ura je prehitro  tri in preklop na hrano, kajti moji so »ful drugačni ko so lačni«.! Akcija, saj gre, sem že vajena. Pogledam na uro in kar naenkrat je šest. Prižgem računalnik in vidim, da me čaka kup dela. Vse poskušam opraviti hitro in ko končam je ura preveč. Nato premišljujem, bi jaz še kaj ustvarjala? Bi se rajši spočila, saj je jutri nov dan, poln izzivov? Ja, le kam beži naš čas?

In kje je nekdo, ki bi nas vprašal »Kako si?«, »Potrebuješ nasvet?« in »Ali ti lahko kako pomagam?«. Za ta vprašanja imamo prijatelje. Ja, prijatelji so tisti, ki nam vedno stojijo ob strani, nas podpirajo in nam pomagajo premagovati razne ovire; skratka vedno, ko nas doleti kakšna (ne)prijetna stvar, so prijatelji tukaj in zdaj - za nas! Lahko smo jim hvaležni za njihovo spodbudo, bližino in potrpljenje. Hkrati pa ne smemo pozabiti, da moramo biti tudi mi tam za njih, ko nas bodo potrebovali.
Ja, lepo je imeti takšne prijateljice, lepo je ko te tako spontano vspodbudijo, da narediš tisti prvi korak. Še sama se nisem zavedla, da sem potrebovala prav to; vspodbudo…………in dobila sem jo na delavnici o kateri je pisala že Helena. Imele smo se prav luštno, mi je kar srce zaigralo.  Pripravila sem material in nastali so čudoviti izdelki, ki jih bom preko slik, ki so delo Vladke danes podelila z vami. Za postavitev in dober izgled fotografij pa je  zaslužna Martina, ki je polna idej kako priti do dobre fotke.

Metuljček in ogrlica, ki sem jo sestavila v srebrni izvedbi in jo poimenovala srebrna mesečina sta bili prvi prodani v moji novi spletni trgovini, v katero ste seveda toplo vabljene/i. Tudi na blogu vas bom obveščala o novostih, bom pa seveda vesela vašega obiska na Metuljčici.
V naslednji objavi, 25. Februarja, pa vam bom pripravila bonbonček, za tisti pravi štart na  prenovljeni Metuljčici.



Komentarji

Oseba Mojca sporoča …
Ja za službo je pa treaba bit kr hvaležen danes ... jaz nimam take sreče! Delavnica pa vidim, da je bila zelo produktivna, tvoji uzdelki so kot vedno krasni!
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Čas.....Prijatelji.....Delo.....zelo dragocene stvari.
Zelo lepo in lepi končni produkti.
Lp Tamara
Oseba Hali sporoča …
Takšni trenutki nas napolnijo z energijo, zagonom, da lažje premagujemo vsakodnevne obveznosti.Super!
Oseba Vladuška sporoča …
Tole se mi zdi da kar vedno znova podoživljam, tako lepo je bilo in pri vas doma je neverjetno domače in prijetno že takoj ko stopiš v hišo in potem se ta občutek napolni v vse pore in ne pozabiš ga. Krasen dom imate in takšna druženja so neprecenljiva.
Oseba Andreja sporoča …
Po vsem lepem prebranem sklepam, da ste se imele nepozabno in nadvse lepo!
Bravo za gostiteljico :-))
Oseba moi sporoča …
Ej, si me nasmejala s temi fotkami ;) Sem šla še enkrat skozi tisto popoldne. Joj, kako smo uživale. Hvala ti za vse lepe besede in povabilo.
Oseba Helena sporoča …
Krasno je bilo. Od začetka, do konca. Polno ustvarjalnosti, smeha, klepeta, dobrot ... Kaj takšnega kliče po "ŠE!" :)