ZLATA POROKA

V mesecu, ko z vami  razmišljam o lepoti sem doživela veliko lepega. Naj bo to nagrada prijateljice Martine, ki je zapisala  prelepe besede in pohvalila idejo o temah, preko katerih se ustvarjalno izražam,  naj bo to prelep razcvet pomladi, nasmeh, ……..drobne pozornosti, ki preprosto bogatijo.
Prejeti pohvalo je nekaj tako zelo lepega, zato jo bom podelila z vami;
Tako čudovito energijo pustiš za seboj, da sem še vedno polno nafilana z smehom, včeraj sem se celo pred spanjem nasmihala od zadovoljstva in občutila kako je to, ko si z radostjo napolnjen in imaš tisto pravo pozitivno energijo. Ko bi človek lahko skale premikal.
Pravi čar ustvarjanja je ravno njena lepota vseh teh izdelkov, ki te napolnijo s posebno radostjo in ogromno energije. Resnično lepo je  tisto, kar ustvari človek in ker je lepota večna, je večen tudi človek. Tako smo tudi ženske resnično lepe pozno, ko dozorimo. V tem je vsa njena izrazitost. Lepe smo ravno v tej čudoviti lepoti, ki jo preprosto izražamo od zunaj in znotraj. Vse lepo pa je itak dobro.  Hvala tebi, ker si tako čudovita prijateljica, prav lepo si me pobožala, ko smo takole skupaj ustvarjale. Resnično si velika v pravem pomenu besede. Človek, ki deli je velik. Naj se ti izpolnjujejo vse sanje in uživaj še naprej, ker tudi meni je v zadovoljstvo, ko vidim ljudi okoli sebe preprosto srečne, to je tako nalezljivo. Delimo torej srečo in zadovoljstvo.
Še nekaj izdelkov iz delavnice, ki  smo si jo tudi letos privoščili s Suzi in Jeleno. Hvala, drage moje Ljubljančanke.







Letošnja tema je bila Zlata poroka. Starša naše gostiteljice jo bosta praznovala letos, zato smo združile prijetno s koristnim. 

Komentarji

Oseba Simko sporoča …
Kako čudovita voščilnica za Zlato poroko! Všeč so mi tudi ostali izdelki, ki si jih objavila! Lepo, da se takole družite in ustvarjate! Želim vam čim več takšnih druženj ... :).
Pozdravček,
Simona
Oseba Mojca sporoča …
joj kako lepi izdelki, sploh tale prva je noro lepa. lp
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Kako si bila pridna, čudoviti izdelki izpod tvojih rok,
očarali pa so me metulji, ja draga metuljčica nimaš kar tako takšnega nicka.
Super, pridna.
Lep pozdravček Tamara
Oseba Danii sporoča …
Čudovite čestitke :-)
Oseba Nena sporoča …
zelo lepe
Oseba Klara sporoča …
Globoke besede in krasni izdelki... :)
Oseba Andreja sporoča …
ooo kako si bila pridna in naredila čudovite izdelke! Tista prva mi je zelo zelo lepa; favoritka :-))
Oseba moi sporoča …
O, kako krasno pohvalo si prejela in se res podpišem podnjo. In Krasne voščilnice za zlato poroko ste naredile. A ni hec, da tudi pri meni v teh dneh nastaja ena za zlato poroko ;)
Lepo bodi, se vidimo v maju.
Oseba Danica sporoča …
Čudovite izdelke si ustvarila. Res si bila pridna. Lp
Oseba Vladuška sporoča …
Lepo in bogato ste ustvarjale. Kot je lepo in bogato tudi ustvarjalno druzenje. Lep cetrtek ti zelim.
Oseba Janja sporoča …
Čudovite voščilnice. Za zlato poroko pa je moja zmagovalka :). Lp
Oseba Biljana sporoča …
voščilnica pa je...kar brez besed sem....popolna, elegantna, čudovita....tudi ostale so super!
Oseba Helena sporoča …
Ja, ona za zlato poroko je tudi moja favoritka. Enkratna in narejena z občutkom za eleganco in prefinjenost. No, tudi ostale so zelo lepe :)
Vse dobro!
Oseba suzana sporoča …
Ko imaš tako velike prijatelje, je življenje prava poslastica. Hvala za pomoč in tvoje čudovite ideje. Prijetno se je učiti ob tvojem ustvarjanju. Zaspala sem z nasmehom na licu in se tako prebudila v novo jutro. Prijateljsvo je res duša v dveh telesih. Da, ne omenim, da sta starša kar zažarela, ko sta videla tako čudovita vabila. Hvala ti metuljčica.
Oseba Majda sporoča …
Sem si napasla oči ob tej tvoji objavi - toliko lepega, srčnega pa nežnega in strastnega ustvarjanja na kupu. Prelepo, res prelepo!
Naj bo takšen tudi tvoj teden draga metuljčica, Majda