MODNE KOMBINACIJE - NADALJEVANJE

Tole fotografiranje meni ne gre. Ogrlice se prav lepo svetijo, morda jih tudi zato ne morem čisto lepo poslikati in prikazati barv,  saj sem se želela čimbolj približati barvni kombinaciji na oblačilih.
To ogrlico sem nosila ob vratu. Najprej sem mislila, da bo preveč kičasto, saj je tudi na obleki vzorec, a ker so bile barve usklajene je bilo čisto v redu.


 K enobarvni zeleni obleki in beli srajčki, črni obleki, rumeni majčki...........pa tudi krilo v barvah vzorca se je prav lepo podalo k zgornjima ogrlicama, tako da sem se lahko kar nekajkrat preoblekla.

 Zadnjo  ogrlico, ki vam jo danes predstavljam,  sem nosila pravzaprav k vsemu. Tale sukanček je ogrlico popestril, prav tako metuljčki in kamenčki, ki sem jim s pomočjo inkov dala čisto naravni videz kremena. V živo je čudovita.

Še za eno objavo jih imam, potem pa bo že itak konec avgusta in se javim z novo, že septembersko temo meseca, jaooooo,  čas resnično beži........





Komentarji

Oseba Simko sporoča …
Vau, vau, vau... ČUDOVITO... Že prva mi je bila najlepša, potem pa sem videla drugo, pa mi je zopet bila najlepša...komaj sem se pomaknila z miško na računalniku do zadnje slikice z nakitom, ki mi je bila zopet najlepša... :).
Pozdravček,
Simona
Oseba Vladuška sporoča …
Najbolj se mi dopade to, da si vse to ustvarila prav zase. Kajti nase ponavadi pozabljamo. Ti pa si si vse tako pripravila in skombinirala, da je cudo. Res bravo!
Oseba Martina sporoča …
Kako čudovite in usklajene z oblačili. Res si umetnica. Pri vas, izdelovalkah nakita se vedno sprašujem - pa kako to naredijo :)
Oseba oldpunca sporoča …
Čudovit nakit! Če praviš, da so v živo še lepše barve, ti moram verjeti na besedo, čeprav se mi že tole zdi sanjsko :-)
Oseba Mojca sporoča …
joj prav vse so lepe, ampak tale zadnja mi je najlepša - krasno prelijvanje barv. lp
Oseba Biljana sporoča …
Waw, krasno,..in koliko jih je....
Oseba Janja sporoča …
Super si vse uskladila. Res je vse zelo lepo. Lp
Oseba suzana sporoča …
Ja, prav všeč mi je kako lepo ujameš kombinacije. Vse pa so čudovite ogrlice. Tista, s sukančkom in inki je že kot pravi pol dragi kamni.