torek, 19. november 2013

SNEŽI...................

res, nič se ne hecam…………..in to čarobno, v modrini, vijoli in srebrnini, ki so izbrane barve letošnje dekoracije …Ob sneženju se vedno spomnim na kolegico, ki tako zelo uživa na snegu, ob lučkah, svečkah, ob vonju po prazničnem pecivu,  kuhanem vinčku, da preprosto za seboj potegne še mene in potem uživava, povabiva še ostale frendice , poiščemo kakšen dober koncert, pa ognjemet in že si naredimo party sanjačic………
Danes sem bila pohvaljena ravno z njene strani,  ko sem ji pokazala spodnje slike.


No, nekaj snežink je padlo na smrečice, nekaj na venček in predno sem šla spat, sem uživala v svojem trenutku razsvetlitve.
Brez skrbi – led lučke iz Hoferja so zakon!
Zdaj pa naprej,  v akcijo  dekoriranja,  še nekaj časa bo snežilo,  potem pa lepo pospravim, okrasim in uživam v veselem decembru.
Sledita venčka za na vrata, lampijonči, ki jih bodo tudi osvetljevale led lučke, pa meni tako efektne in ljube rozetke. …………joj polna sem idej in predpraznične energije.
Sicer pa,  kaj mi pa kdo more………………….v vsem ustvarjalnem neredu  je stanovanje več kot  svetleče in bleščeče....................
Tako dobre volje sem, da vam jo posodim malo……..
Čavči do naslednje objave.
17 komentarjev:

moi pravi ...

U, kako krasna dekoracija, res si bila prava Frau Holle, ko je tako nasnežilo pri tebi ;)

Helena pravi ...

Ne vem, kaj naj rečem. Najprej mi je prišlo na misel: "Saj ni normalna" :) In to v dobrem pomenu!!! Neverjetna si in ne morem si predstavljati, koliko časa in dobre volje si potrebovala, da si vse to naredila?? Enkratna dekoracija, prefinjena, elegantna ... Čisto v tvojem stilu.

Mojca pravi ...

Uau kako lepo je tole in slikala si tudi krasno! Barve so pa res luštne. lp

Anonimni pravi ...

Naravnost fantastična zima. Ker vem, da se vijolična barva nikakor ne poslika prav, vem, da so v resnici še lepši. Kljub temu, da te poznam, da si pridna in hitra, pa tudi meni ni jasno kako ti rata. To pa moram videti v živo.Detajlov je toliko, da nima smisla vsakega posebej opisovat. Vse je krasno.

oldpunca pravi ...

Iz tvoje dekoracije kar seva pozitivna energija :) Lepo je pri tebi.Vedno pokažeš čudovite in čarobno zasanjane izdelke.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prava paša za oči.
krasno
lp Tamara

Danii pravi ...

Čudovita dekoracija :-)

Klara pravi ...

Oooo, wow, kakšna dekoracija in čudovite snežinke. Prav mika me, da bi prišla k tebi na obisk. :p
Mega pa mi je tudi kombinacija barv, ki si jih uporabila. Lepo je vedeti, da si v polnem zagonu in polna pozitivne energije. Pozdravček... :)

Andreja L. pravi ...

Vau, koliko snežink in to ne kar enih, ampak zelo dodelanih. Veliko časa ti je tole vzelo, ampak se je izplačalo. Izgleda fantastično :-))

Vladuška pravi ...

wow, ti si res neverjetna. Kar vidim te kako vesela in dobre volje si tole delala in kako polna energije si. Prekrasno je in si kar predstavljam kako je pri vas ze vse na pol praznicno.

Kefa pravi ...

uff, to pa je bilo dela...odlična smrečica, super barve...vse pohvale :)

Janja pravi ...

Prekrasne barve in čudovito si vse naredila ♥. Lp

Tina pravi ...

Prekrasno! Paša za oči in tvoja dobra volja je prav nalezljiva :-)

Biljana pravi ...

O, kakšno sneženje!!!!! Čudovito!!!

Ana K. pravi ...

Fantastična kreacija....zelo mi je všeč, da si unikatna in tvoje kreacije so čudovite, čeprav ne komentiram vsako objavo! Le tako naprej...Lp

suzana pravi ...

Čudovito in čarobnost že kliče v vašo hišo. Ja, lepo je ko takole pričaraš vsem skupaj veseli december. Prava umetnica.

Danica pravi ...

Oh kako lepe snežinke padajo pri vas in koliko jih je. Zelo lepo.
Lp Danica