POSTOPEK IZDELAVE SNEŽINK

Draga dekleta,  najprej hvala za vaše komentarje na Metuljčici, pa tudi tiste po e-pošti, saj  mi dajejo veliko energije pri ustvarjanju, ki je moj najljubši hobi.
Nikar se ne opravičujte, meni resnično ni problem odpisati, navsezadnje sem hitra, saj pišem desetprstno slepo in rada se ustvarjalno družim.  
Ker je bilo kar nekaj vprašanj na temo Tim Holtzovega sneženja vam tule ponujam link lanske objave, saj s sestrično, ki je moja vzornica ustvarjanja, že tradicionalno sneživa, le barve zamenjava  in nikoli se ne naveličava, saj kljub isti izrezi, snežinke v sebi nosijo posebno noto prazničnosti.
Pokukajte v Artmbrt, kjer boste našle veliko koristnih idej, ki jih sama s pridom koristim. 
Tisto piko na i, pa po mojem dajo biserčki in bleščeča pasta, ki mi jih je priskrbela Mihaela iz Arta. S štempljanjem pisave je kar precej dela, zato sem se letos znašla. Preprosto sem vzela  plastično embalažo z razpršilko, notri sem vlila tuš, ki ga ima Mihaela v vseh barvah,(jaz sem seveda izbrala vijoličnega), dodala sem malce bleščečega srebrnega prahu, premešala,  zaprla in potem sem špricala po belem šeleshamerju.  Nekatere kapljice so večje, druge manjše, predvsem na koncu, ko pride kakšna packa je čudovito efektno.
Tudi smrečico bom malce zasnežila, dodala kakšno bunčico in ja, komaj čakam da jo okrasim.
Zdaj pa dovolj klepetanja,  slikica bo razjasnila zapisano

Komentarji

Oseba Andreja sporoča …
Hvala Metuljčica za postopek izdelave !!!
Zvezdice so res fantastične :-))
Oseba Klara sporoča …
Krasne snežinke znaš narediti. In ideja z bleščicami v pršilki je mega. Hvala za tutorial. :)
Oseba leycika sporoča …
Waau snežinkice so res enkratne :)
Oseba moi sporoča …
Te tvoje snežinke so res enkratne, lani si okužila še mene in ko bom utegnila, jih bom letos spet delala. Super pride s tem pršenjem in re da tak lep blesk, kristalčki pa lepo zaključijo celoto.
Oseba oldpunca sporoča …
Najprej nas razvajaš s prekrasnimi rozetkami, sedaj pa še s temi čarobnimi snežinkami :-) Čudovite so. Hvala za idejo z razpršilko.
Oseba Tina sporoča …
Res so krasne!
Oseba Vladuška sporoča …
To spricanje jim krasno pristaja in ti si res ze prava mojstrica teh rozetk. Krasne so, ni kaj.
Oseba Mojca sporoča …
Uau krasno izgledajo in koliko jih je, uau! lp
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Krasne
hvala za idejo
lp Tamara
Oseba Helena sporoča …
Darja, zelo dobra ideja je to s špricanjem. Ker so zraven še bleščice, je toliko lepše. Krasne rozetke in hvala za navodila!
Oseba Janja sporoča …
Čudovite so. Lp
Oseba suzana sporoča …
Ja, jaz sem vedno veliko korakov za teboj, zato resnično občudujem vsak tvoj izdelek in si mi pravi vzor. Tele snežinke so pravi biserčki in verjamem, da imaš doma kot, da bi snežilo. Občudujem te zato, ker ne vem kje jemlješ vso energijo, da vse skupaj toliko zmoreš. Bravo Metuljčica. Resnično imaš čudovita krila, ki te nosijo v čarobni svet. Hvala ti za vse deljenje in nasvete. Resnično je velik tisti človek, ki deli. In tvoja veličina se vidi.