PONOSNA MAMA DIPLOMANTA

Diplomirati je zagotovo eden izmed prijetnejših trenutkov v življenju. Trenutek zmagoslavja, čas, ki ga ne bomo pozabili. V nas se porajajo občutki, ki jih vedno niti ne znamo izraziti. Občutki zadovoljstva, zmagoslavja, sreče in nepopisnega veselja.  
Prelepega občutka, ki sem ga doživela kot mama diplomanta ne znam opisati, sem pa seveda več kot ponosna na svojega zlatega sina, ki sem mu namenila spodnjo voščilnico.
Diplomirala pa je tudi znanka sodelavke, ki sem ji po njenem naročilu izdelala srebrno varianto. V notranjosti je na levi strani prostor za bon, ki so ga priložili diplomantki, na desni strani pa za voščilo.
V mesecu januarju sem obeležila dva dogodka. Prvi, ki mu bom namenila scrapbookanje bo seveda naš diplomant. Idejo za naslovnico že imam, a čakam še na nekaj ustvarjalnih pripomočkov.







Komentarji

Oseba moi sporoča …
Verjetno res krasen občutek, kot mama diplomanta. In zelo lepa voščilnica.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Super voščilnici si naredila. Tale ideja z obleko v stilu diplome je fenomenalna in gre v mapo naredi :). Čestitke mami in diplomantu.

papa
Jerneja
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Čestitam. En velik kamen obveznosti se je odkotalil - obema, tebi in sinu. Voščilnica pa taka, kot se spodobi za tako veliko stvar. čao
Oseba oldpunca sporoča …
Čisto te razumem, kako ponosna si :-) In prav je tako! Čudoviti voščilnici si ustvarila tako za sina, kot za sodelavko.
Oseba Vladuška sporoča …
Cudovito si naredila, obe. In cestitke iz srca, verjamem da je to ogromna sreca in zadovoljstvo.
Oseba Danica sporoča …
Čudovito si naredila obe čestitki! Je prav čutiti, da so narejene s polno radosti in ponosa.
Lp Danica
Oseba suzana sporoča …
Ja, v znanju je moč in nekje v nekem kotičku svojih src vedno ostanemo vsi učenci in se učimo tako celo življenje. Čestitke tako sinu kot tebi. Kajti naučila si svoje otroke, da le človek, ki ima vzgojeno srce, duha in roke, je toliko osebnostno zrel, da si lahko vedno pomaga sam. Tvoji voščilnici pa sta čudoviti.
Oseba Mojca sporoča …
ooo kakšne lepe voščilnice za diplomo, sploh ta prva mi je še posebej všeč. lp
Oseba Hali sporoča …
Čestitke in krasni čestitki!