sobota, 13. september 2014

I LOVE SANTA CLAUS MUSTACHES


Moja #7 objava za Mavelu.com

Vesela sem bila premo mase v bordo barvi, saj je to ena izmed mojih letošnjih izbranih barv, a uganka in hkrati izziv so mi bili brkci, ki sem jih prejela v septembrskem ustvarjalnem paketu.

Zdaj so "in", saj so vidni na prstanih, ogrlicah, majicah, z napisom l love mustaches, a se mi je zdelo, da ti srebrni ne potrebujejo čisto nič drugega kot eno srebrno verižico.

A jaz nebi bila jaz, če jih nebi prej malce ustvarjalno uporabila…………

Sicer obstaja masa za oblikovanje kalupov, a sem brkce tokrat  pritisnila kar v belo premo maso in potem zapekla odtis, kot sem vam prikazala na spodnjih dveh slikah. Predno sem napolnila odprtino, sem svoj kalup malce napudrala (baby puder), da sem dobila nepoškodovane brke iz kalupa.Z tagci, ki sem jih izdelala za izziv, sem okrasila tudi škatlice, a o njih v kakšni kasnejši objavi, tokrat vam predstavljam brkatega Božička iz premo mase, ki pravi, da punce ljubijo njegove brke...............
9 komentarjev:

 1. Ooo, kako domiselna izdelava brkov! :-)) Super si se znašla. Božiček iz premo mase je prava faca. Napis pa seka! :-))

  OdgovoriIzbriši
 2. Super, kako domiselna uporaba tega, kar si dobila. Tvoj božiček je tako simpatičen. Kar slišim njegov "ho-ho-ho" :) Škatlica je fantastična in zelo lepo narejena.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ti pa si iznajdljiva, bravo! Tvoj božiček je res krasen.
  Napi se je pa mega :)
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 4. Super si se znašla, krasno si ustvarjala, LP:)

  OdgovoriIzbriši
 5. Super si se znašla. Čudoviti Božičkovi brki.

  OdgovoriIzbriši
 6. He he, super so tile brki. Res si ustvarjalna.

  OdgovoriIzbriši
 7. Ja, ti pa res vse fantastično dodelaš. Škatlica je prav pravljična. Brki pa čudoviti.

  OdgovoriIzbriši