nedelja, 26. oktober 2014

ANNA DABROWSKA - DELAVNICA V MARIBORU - 25.10.2014Delavnica je bila resnično izjemna in unikatna, vse pohvale.... Premalokrat pohvalimo, a sama tega ne želim pozabiti. Pohvalim takrat ko to resnično mislim. Tako zelo potrebna je za motivacijo, zahvala namreč. Verjetno si mi sploh ne predstavljamo koliko truda je vloženo v takšen dogodek in je udeležba in beseda hvala najmanj kar lahko damo.Tako zelo sem vesela, da sem bila lahko po zaslugi Mihaele in Art-ovcev del vrhunske delavnice z  Anno Dabrowsko, ki te preprosto potegne v vode scrapbookanja.
Dekleta so se pripeljala celo iz tujine v MB in kar pile njeno znanje. Ko na delavnici srečaš ljudi, ki jih spremljaš preko bloga, ali pa znanko, ki je nisi videl že vrsto let, ko je pred teboj toliko ustvarjalnih idej, material, ki ti je podarjen in imaš čas zase in proste roke se preprosto sprostiš in ja, premalokrat si vzamemo čas zase in ustvarjalno izražanje. Preveč sem se rapisala, a če le pogledate izdelke vse to sije iz njih............
Več o delavnici pa na njihovi facebook strani.
Pa pozdravček od Sissi.

9 komentarjev:

 1. Uf, tvoja Sissi je prekrasna. Tudi tista, pustna. :-) Sem pogledala na Facebook in sem navdušena nad izdelki, ki ste jih ustvarile.

  OdgovoriIzbriši
 2. Anna je prava mojstrica, učenke pa ne zaostajate za njo. Tvoja Sissi umetnina je enkratna, nežna ...

  OdgovoriIzbriši
 3. Wau, tole je res super prava umetnina.Verjamem, da ste na delavnici neizmerno uživale in srkale znanje od Anne.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 4. Srečka ti...meni nikakor ni uspelo priti. In zdaj, ko vem, da bi lahko bile na isti delavnici, mi je še bolj žal. Krasne izdelke ste naredile. Sem jih občudovala že na FB-ju. In prav tvoja mi je še posebaj padla v oči. Res je enkratna. Verjamem, da so tudi tiste gobice in orehi plod tvojega dela. Joj, kaj sem zamudila... ;))

  OdgovoriIzbriši
 5. Uauuauu cela umetnina. Zelo, zelo lepa!

  OdgovoriIzbriši
 6. Ja tole pa je lepo. Res je učenje prvi korak ugotavljam zadnje čase, življenje pa potem šele drugi.

  OdgovoriIzbriši
 7. Zanimiva tehnika in Sissi za čisto 5! :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Ja, lepo si tole zapisala in izdelek je fenomenalen.

  OdgovoriIzbriši