JESENSKA RAZIGRANOST - IZZIV MESECA OKTOBRA NA MAVELU.COM

Prejšnji petek sem gostila meni zelo drage prijateljice, ki nas druži veselje do ustvarjanja. Bil je čudovit jesenski dan, sijalo je sonce in ni nam manjkalo dobre volje. Izmenjale smo si čudovita darilca, nazdravile rojstnodnevnikom, se posladkale, (za minutko sem zamudila, pa še deleta so me opozorile na izziv Craftalnice, pa drugič.....)


  
na veliko kramlaje ter se sprehodile po čudovito obarvani jesenski naravi. Po tako čudovitem dnevu človeka preprosto prevzame jesenska razigranost. Tudi vam želim razigrano in prelepo jesen, jaz sem si jo nadela kar okrog vratu………
 

 

Tudi tokrat vabljene k sodelovanju, kot vedno vas čaka tudi nagradica Mavelu.com.

Komentarji

Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Slastno, kar enega jurčka bi
in prekrasna ogrlica
lp Tamara
Oseba Vladuška sporoča …
Gobice so zakon, kot prave :) Tvoja verizica pa pravo jesensko bogastvo. Precudovita je.
Oseba moi sporoča …
Tvoje verižice so vedno bolj bogate. Krasna je in zelo jesenska.
Gobice pa so res kot prave.
Oseba Helena sporoča …
Vauu, kakšna ogrlica! Noro dobra in fantastično ti je uspela! Listki in želod - kot bi gledala prave!
Gobice, ježki in mušnica pa so slaaaaaaaaaastniiiii :)
Oseba suzana sporoča …
Ja, sem kar dobro pogledala, da niso želodki pravi. Čudovita ogrlica bogata kot jesensko listje. Moram pa reči, da si super, ker mene priganja čas, ki ima močne zobe, kar naprej mi ga zmanjkuje. Res so minute dolge a mesec je vedno krajši hahahahahahaa. Pravijo, če ljubiš življenje, ne zapravljaj časa, kajti čas je snov, iz katere sestoji življenje. Ampak kaj, ko moj čas leti kakor ptica, nikoli se ne vleče kot črv. Nekdo bi rekel, da imam slabo organizacijo nak, preveč stvari želim početi. Saj veste običajni ljudje razmišljajo, kako bi potratili svoj čas, jaz pa pametujem kako bi ga čim bolj uporabila. Super si, ker toliko stvari zmoreš.
Oseba oldpunca sporoča …
Enega jurčka iz prve slikice sem izmaknila in se sladkam z njim, medtem pa občudujem prekrasno ogrlico, bogato, kot je jesen. :-))
Oseba Ne-Ja sporoča …
Jaz bi tudi jurčka snela tako za šalo, ma ogrlica je pa tista taprava jesenska z vsemi detajli :)
Oseba Janja sporoča …
Mmmmm kako lepe gobice. Ogrlica je krasna in bogata, kot jesen s svojimi plodovi. Lp
Oseba Hiška iz papirja sporoča …
Vau, prekrasna jesenska ogrlica!! In šele ko sem drugič pogledala prvo sliko, sem opazila dva micena ježka, ki se skrivata med gobicami - teh pa ne bi mogla pojesti :))