četrtek, 20. november 2014

BLOG HOP
Na Mavelu.com se igramo blog hop

Pred mano so vam krasne izdelke pokazale Marina, Mojca, in Simona.

Danes sem na vrsti jaz.
Za vas sem ustvarjala s čudovitim  kompletom štampiljk BELA SNEŽINKA,ki ga lahko s sodelovanjem osvojiš tudi ti! 
  
Ob pogledu na komplet čudovitih štampiljk sem pomislila na zasneženo voščilnico z lepim napisom, a je iz kuverte padel še listek z Marininim zapisom: Prosim, da štampiljke uporabiš na premo masi.  Tudi pravi izziv zame.

Pa sem se lotila in izdelala to ogrlico. Uporabila sem malo in veliko snežinko. Olepšala sem ju z zlatim prahom.Ogrlico sem dala v darilno vrečko in jo ozaljšala s čudovitim prazničnim sporočilom.
  

Naredila sem še nekaj okraskov,  s katerimi bom olepšala  praznična darila,  dekorirala kakšno smrekovo vejico.......................

 

Vesela sem bila, da mi je uspelo poudariti napise v barvah.  ki  sem si jih zamislila za letošnji praznični december, ki je skoraj pred vrati.
Ja, še malo pa bomo zavriskali; juhuhuuuuuuuuu, praznični december je tu. Želim vam ravno to kar sem odtisnila.....................

 

In se sprašuješ, kaj je blog hop

Članice Mavelu ustvarjalnega tima bomo vsak dan ena predstavljale na naših blogih izdelke, ki smo jih ustvarile s pomočjo novih setov Mavelu slovenskih štampiljk

Na blog hopu lahko sodeluješ tudi ti! 


Pripravi izdelek, na katerem uporabiš vsaj eno Mavelu štampiljko, objavi sliko izdelka na svojem blogu (ali FB strani ali kakšni drugi spletni platformi) in dodaj povezavo do uporabljene štampiljke in do objave blog hopa, na katerem sodeluješ. 

Z enim izdelkom lahko sodeluješ samo pri eni ustvarjalki. Lahko pa pripraviš več različnih izdekov in tako sodeluješ pri različnih ustvarjalkah :)  

Čas za sodelovanje imaš do 2.12.2014 do polnoči.

Nagrada je set štampiljk, ki smo jih punce uporabile pri svoji objavi. Mamljivo, kajne? Torej lepo vabljena k sodelovanju. Svoje izdelke pa prijaviš tako, da klikneš na modri gumb v začetku moje objave in slediš navodilom :)


Jutri pa se ne pozabi oglasiti na obisku pri
Vanji, ki je pripravila nekaj prav posebnega :)

17 komentarjev:

 1. Ustvarila si pravo zimsko pravljico.:-) Že lep čas se sprehajam med fotografijami gor in dol in se ne morem nehati čuditi. Vse pohvale za tvoje izvirne in vrhunsko narejene okraske, obeske in ogrlico z uhani.

  OdgovoriIzbriši
 2. Res si imela pravi izziv, ki si ga mojstrsko izvedla. odtisovanje na poli glino ni tako enostavno, kot na papir, in tvoji odtosi so lepi in berljivi. Bravo!

  OdgovoriIzbriši
 3. Wauuuu
  fantastičen nakit in ostala darila
  malo drugače
  super
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 4. Super si uporabila štampiljke, Vse je tako lepo. Lp

  OdgovoriIzbriši
 5. Še sreča, da si opazila listek s prošnjo :) Znašla si se več kot odlično in naredila prelepo ogrlico. Tudi vsi ostali izdelki so enkratni in jih samo občudujem ...

  OdgovoriIzbriši
 6. wow, dober izziv in super izapdejo tile napisi. Mojstrsko. Lepo si vse izdelala in tudi zapakirala.

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudoviti izdelki, vsi po vrsti, obeski pa zmagovalni :) pa super izziv imate, bom hopsala z vami :) Lp

  OdgovoriIzbriši
 8. Čudovit nakit. Noro, kako dobro si uporabila štampiljke. Tudi tale Mavelu komplet mi je zelo všeč.

  OdgovoriIzbriši
 9. Krasen nakit in zelo mi nje všeč ideja vtisnjene misli v maso. In tudi nova preobleka tvojega bloga mi je všeč. :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Waw, super si uporabila štampiljke.

  OdgovoriIzbriši
 11. Darja, najprej pohvale za novo podobo bloga - zelo mi je všeč! Štampiljke si pa res super uporabila, še posebej zanimivo se mi zdi, da si v premo maso odtisnila tudi napise - odlično si se znašla!

  OdgovoriIzbriši
 12. Nikoli nesem razmišljala o tem, da se lahko štampilko odtisne tudi na maso... Ma tole je efekt da padeš dol - fantastični izdelki in res pravšnji za prihajajoče praznike :).

  OdgovoriIzbriši
 13. Pravijo, kdor se učenju posveča se vsak dan veča hahahaha, tale izziv pa ji je všeč, ponovno se bom veliko naučila, hvala ti Metuljčica za vabilo in pomoč.

  OdgovoriIzbriši
 14. En nov pogled na uporabo štampiljk. Tako lepi izdelki, da se človek ne nore odločiti, kateri je lepši.
  LP Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 15. Kako dobro se vidijo napisi v premo masi, resnično odlično. In koliko različnih izdelkov. Pohvalno! :)

  OdgovoriIzbriši