sobota, 29. november 2014

BOŽIČNO NOVOLETNO DOGAJANJERezultat skupnega ustvarjanja z sestrično sta bila tudi najina dva namizna adventna venčka*, ki že čakata pripravljena, da na njih jutri prižgeva prvo   svečko*.
 
 Izdelane TH snežinke* in pobarvani angelčki so skupaj s prazničnim zelenjem*, izdelanim s počjo spet Tim Holtzove šablone in drobnimi vlitki, našli mesto na venčkih*, ki bodo krasili stene, vrata, zavese ali mize v prazničnem decembru v mojem domu in domu sestrične.  
 
Božično novoletno gipsanje - angelčki

 Na enem izmed lanskih redkih srečanj sva se dogovorili, da bova v letošnjo praznično dekoracijo vnesli izdelke iz gipsa. Ko je bilo leto še mlado, sva udarili eno skupno akcijo, kjer se je kar kadilo. Izpraznili sva eno veliko vrečo gipsa, radiator je bil za sušenje najinih izdelkov premajhen. Med drugimi sva izdelali največ  angelčkov*, ki bodo dopolnili najine letošnje dokracije.

 

Ko boste kliknile na zgornje naslove, boste na strani ArtMBR poleg čudovitih izdelkov dobile tudi veliko koristnih informacij, ki vam jih je tokrat priskrbela moja vzornica.

Pripravljava pa seveda tudi decembrsko presenečenje za vas drage ustvarjalke, a o tem več v naslednjih objavah.

11 komentarjev:

 1. Vidve sta res pravi umetnici. :-) Radovednost me je že odnesla na blog ArtMBR. Vajini angelčki so čudoviti. Lepo sta jih vpletli v venčke.
  Res zanimivo, da sem ravno zeleno voščilnico prilepila na tvoj blog. :-) Zgleda, da telepatija deluje tudi na malo večje razdalje. :-))

  OdgovoriIzbriši
 2. Ne vem, kaj naj napišem, saj je to fantastično! Super sta in res krasen tim.
  Koliko snežink, pa angelčkov ... Če ne bo nič snežilo, bo pri vama vsekakor
  zelo zasneženo. Pravljično lepo!

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovito. Lepo barvo si si izbrala.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 4. Vidve s sestricno sta res odlicen par in zelo lepe stavri nastajajo vsako leto izpod vajinih rok.

  OdgovoriIzbriši
 5. Ooo tole je bilo pa odlično timsko delo, koliko angelčkov! Venčki so čudoviti!

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasen tim sta, saj je vse prekrasno. Lp

  OdgovoriIzbriši
 7. Kot smo ljudje različni, tako se kaže skladnost in lepota v različnih tehnikah in sestavljanju venčka. Čudoviti sta. Vse kar zmorejo naši prsti, zmorejo naša srca. Veseli december želim vsem.

  OdgovoriIzbriši
 8. Oppa kako lepa dekoracija za venček in seveda sam venček. Res sta bili pridni in izvirni :)

  OdgovoriIzbriši