*DARILNE VREČKE*


S pomočjo X cut rezalnešablone in a4 embossing srajčke s *snežinkami*  sem izdelala  *darilne vrečke*. Izdelala sem jih v rdeči, zeleni in modri barvi. Ene sem senčila, druge snežila. Podarila jih bom svojim  »ta mladim«. Tako kot vsako leto pripravljam slavnostno praznično kosilo v mesecu decembru.  Lepo se bodo podale k dekoraciji mize, smrečice in celotne okrasitve. 




Pri Mavelu sem kupila štampiljko z napisom: Pogrej se s skodelico res vročega čaja.   Napis je viden na rdečih *tagcih*.  Nekaj sem jih odtisnila tudi na manjše *voščilnice*. Tej vrečki  sem dodala še izrez skodelice , napolnila pa sem jo z malim medom, eko limono, malim sladkorjem in filtrom božičnega čaja.


 

 Če napisu odvzameš besedici vročega čaja in dodaš vroče čokolade, kar je seveda druga možnost zapisa, imaš spet idejo za novo *darilo*. Tako bom naredila v zeleni varianti, vanjo pa bom dala vrečko vroče čokolade, pa recimo lonček zanjo. Seveda sem jih naredila nekaj na zalogo. Tako lepo je preprosto vzeti malo ročno izdelano pozornost in jo podariti, ko te kdo obišče ali ko greš sam obiskat koga.
V modri varianti sem si za darilo zamislila modelček za kekse-"žepke", ter vanilni in pecilni prašek. Zraven se seveda lepo podajo voščilnice v izbranih barvah, ki sem jih barvno kombinirala z darilnimi vrečkami.
 

Sestrična je spekla čudovito praznično *torto* in se s svojim receptom poteguje za nagadico pri novi nagradni igrici.  Obe pridno polniva paketek za izbranko najineg izziva.
Vabljene do 31.12.2014.  Izdelek naj vsebuje vsaj en simbol. Vsakič vas izzoveva s kakšnim novim. Označujejo jih zvezdice v najinih objavah, danes sem vam jih tudi podčrtala.
Rada se ustvarjalno družim, saj mi čudoviti izdelki ustvarjalk velikokrat polepšajo dan. Če mi le čas dopušča se rada pridružim kakšnemu izzivu. V decembru jih je kar nekaj in tudi zaradi njih je v zraku vsaj nekaj prazničnega utripa.
Tudri Iris-Irena, Suzy in Mojca pripravljajo izzive. Naj bo rdeče in zeleno pravijo.

 Svoja* darilca* lepim v izziv št. 21 pri Suzy.

Eno lepo nočko!
 

 
 
 

Komentarji

Oseba oldpunca sporoča …
O, kako lepe darilne vrečke si izdelala! Vse po vrsti so najlepše, tako rdeče, kot zelene. :-)) Všeč mi je tudi vsebina, s katero si jih napolnila. Čudovita pozornost za tvoje tamlade in praznične obiskovalce. :-)) Me mika, da ti potrkam na vrata. :-))
Oseba Danica sporoča …
Wauuu, tole je pa res lepo za videti! Res so prav vse čudovite.
Lp Danica
Oseba Zvonka sporoča …
Krasna darilca si pripravila, zelo lično je vse izdelano, prav vse po vrsti mi je všeč, zelo.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
oooo kako lepo te je brati. Zraven imam še listek, kjer dopolnjujem vajine zvezdice. Prav zanimiv način izziva ste se spomnile .
Darilne vrečke so pa ....ojej...za dol past!!!! Narejene v piko z vsemi dodatki.... fenomenalni....kapo dol. Lep dan ti želim. čao
Oseba iris-irena sporoča …
wauuuuuuuuuuuu, kako čudovito izdelana embalaža. zelo mi je všče, vsaka zase je nekaj posebnega, sploh pa mi je v oko padla mašnica!
krasno, pohvala!
lp
Oseba Nella sporoča …
Oooo, tole pa je bil projekt, nimaš kaj! In rezultat je fantastičen! Vrečke, polnila in ujemajoče voščilnice, krasno! Z veseljem bi prejela takšno darilce :)
Oseba Anonimni sporoča …
Kdaj lahko pridem na obisk?

Mene zanima samo to, kako se boš lahko od teh lepot ločila?
Oseba Helena sporoča …
Me posvojiš, da bom tvoja in deležna teh lepot in dobrot? :)
Všeč mi je, kako uskladiš darilno embalažo z vsebino.
Vrhunsko delo!
Oseba Metuljčica sporoča …
Drage prijateljice! Takšne lepe "božljaje" mi pošiljate preko komentarjev, da imam dan kot v pravljici. Lepa hvala. Samo pridite, če je treba naredim nočno, da vsaka dobi vrečko........
Oseba Vladuška sporoča …
Wow, kako čudovote darilne vrečke si izdelala. Res čudovita darilca in tele pentlje in skodelice so res pika na i.
Oseba Ne-Ja sporoča …
WAW kako si tole dodelala v nulo - všečkam na polno in že razmišljam če bodo moja darilca doovlj primerne vrečkice... :)
Oseba Čarovnije z male kmetije sporoča …
No, tole so pa tako lepe darilne vrečke in takšna darila so tako lepa, da jih je dar že samo videti, kaj šele dobiti. Prečudovito vse. Izdelava, barve, komplet kombinacija...Prečudovito.
Oseba Suzy sporoča …
Čudoviti izdelki. Od dobrih idej pa vse do čudovite izdelave.
Pa hvala da si se pridružila najinemu izzivu.
Oseba suzana sporoča …
Ti si pravi zaklad od ideje do ustvarjanja, prideš na tisto sladko noto, ko človeku polepša ne samo en dan, pač pa življenje. Novo leto je čas za spremembe, želim ti biti podobna v tisti sladki noti, ko bom prižgala tisoč luči v srcih ljudi. Mirne in vesele praznike pa srečno, zdravo in ustvarjalno novo leto 2015 želim vsem.
Oseba Maja sporoča …
Čudoviti izdelki
lp Maja