ZASNEŽENA SMREČICA

Ob praznikih ljudje počivamo, ne delamo, se pražnje oblečemo, sprejemamo oziroma izrekamo čestitke, se obdarujemo, privoščimo si praznične jedi, prirejamo dogodke, zabave. Vse to se mi je dogajalo in danes, ko tako lepo sneži in sem vsa navdušena lopatkala okoli hiše sem prav praznično razpoložena.

Ljudje smo včasih preveč lakomni. Pričakujemo in želimo ogromno, čakamo čudeže, ki se običajno ne zgodijo, in v slepem pričakovanju nečesa tako zelo posebnega, kot smo mi sami, spregledamo vse, kar je okoli nas mogoče neopazno, a neskončno lepo.

Še malo pa bo konec decembra. Za večino ljudi čudovit mesec obdarovanja in praznovanj, mesec, ko si vzamemo čas za bližnje, mesec za družino, partnerja in otroke. Trudila sem se podariti spoštovanje, čas, znanje, zamisli, prijateljstvo, prijaznost, deliti izkušnje, navdušenje. 

Postavila sem seveda tudi *jaslice*

znotraj in zunaj, kjer mi jih je danes prav lepo zasnežilo.




Očitno sem bila pridna in mi je Božiček prinesel zasneženo *smrečico*,



Navdušena pa sem seveda tudi nad objavami svoje sestrične, saj se najina zbirka zvezdnatega izziva prav lepo polni. 

Jupiiiiiii, kako zelo sem vesela tega prazničnega *sneženja*.  

Želim vam za cel ognjemet navdušenja v čarobnosti prazničnih dni.

Komentarji

Oseba Mojca sporoča …
oooo kako je lepa tvoja smrečica, prav čarobna. lp
Oseba Anonimni sporoča …
Ni čudno, da te je Božiček obdaril s tako lepo smrečico, če si pa tako lepe jaslice pripravila, pa kidala, pa še vse tako lepo okrasila in darila zavila. Meni deluje tako Viktorijanska smrečica, zelo zelo lepa, pa se zavese zadaj. Uživaj še naprej.
Oseba Ne-Ja sporoča …
WAW tole pa je lepotočka od smrekice 100 na uro - si me prav navdušila tudi z dekoracijo. Ni čudno,da te božiček tako bogato obdari, ko pa tako pridna čez celo leto :).
Oseba oldpunca sporoča …
Kako krasen zapis! :-) Smrečica pa je prav čarobna. Čudovite jaslice imaš in stanovanje tako lepo okrašeno, da je veselje pogledati. :-) Lopatkanje pa je danes tudi meni dobro delo. :-))
Oseba Helena sporoča …
O, kako posrečeno, da si jaslice postavila v kamin.
One, zasnežene so pri krmilnici so tudi krasne.
Pa kako lepo je pri vas doma! Deluje toplo, domače, prav nekaj posebnega.
Res čudovita okrasitev.
Še veliko lepih trenutkov ...
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Krasna smrećica in zelo lepe jaslice
vse dobro v letu 2015
lp Tamara
Oseba Nella sporoča …
Čudovita smrekica, jaslice in ostali dekor stanovanja, super! Tudi zapis je zelo lep in darila, ki si jih decembra podarila oz delila so neprecenljiva. Lp
Oseba Danica sporoča …
Tvoj tokratni post je prav božanski! Od vseh prekrasnih fotk, so se mi oči ustavile na čarobni
smreki ...WAUUUU. Očitno si bila res pridna, da ti jo je božiček prinesel :) Nam si to preko leta dokazala z objavami svojih krasnih izdelkov.
Želim ti vse lepo in dobro v letu 2015.
Lp Danica
Oseba suzana sporoča …
Ja res je vse lepše, ko zunaj pobeli sneg, notri zažarijo jaslice in smrekica, čarobnost je dana ljudem, ki se veselijo decembra kot ti. Vse je tako lepo, da verjamem da je bilo v vaši hiši prav posebno čarobno čez praznike.