torek, 10. marec 2015

METULJ ZA ROJSTNI DAN; delavnica z Els Van de Burgt


Veste kdaj smo ženske proste? Ko je na sporedu recimo svetovno nogometno prvenstvo, ki traja celo poletje. 
Že v nedeljo sem mojim fantom povedala, da je zame Kreativni teden, kot zanje nogometno prvenstvo in naj bodo vsaj toliko uvidevni nad mojim navdušenjem, kot sem jaz nad njihovim, sploh ob zadetem golu. 
No, en teden imajo prosto od mene,  sicer pa smo čez dan vsak po svojih opravkih. Je pa luštno ko smo  vsi skupaj. Ravno smo prijetno pokramljali o tem, kaj se nam je danes dogajalo. Bil je uspešen dan, tudi zame.


 
Metuljčki, praznovanja, rože in pikapolonice za srečo, le kako človek nebi bil navdušen nad delavnico, ki zajame vse kar te osrečuje.

Tole izpod mojih rok………..
 
Tole pa od Els, za posladek……….

 

Jutri pa preklopim na nakit!

Lepo nočko.

10 komentarjev:

 1. Tale primerjava med nogometnim prvenstvom in kreativnim tednom mi je neznansko všeč :-)) Ponovno ste prelepo ustvarjale. Tvoja izdelka sta preprosto čudovita. :-) Pa tudi vsi ostali so mi zelo všeč. Občudujem "drugačne" oblike voščilnic. :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Ob teh slikah res zaprem usta oz. jih odpiram kot zlata ribica, ker res ostanem brez besed (pa to ni tako enostavno pri taki gobčasti ženski, kot sem jaz). Umetnine z velikimi črkami, celotne slike, zgodbe,,,vse je na teh voščilnicah...maček pod palmami pa zmaga. Nakit!!!! komaj čakam. čao

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovite vse po vrsti. In dobro si povedala svojim fantom, da so lahko lepo razumeli in imaš mir. ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Pravilno si to razložila svojim moškim in lepo te je brati kako uživaš v delavnicah.

  OdgovoriIzbriši
 5. Dobra primerjava z nogometom :) Sedaj te prav gotovo razumejo in vedo, koliko ti pomeni ustvarjanje. Tvoji voščilnici sta fantastični. Tudi ostale, ki si jih fotografirala, so nekaj posebnega.

  OdgovoriIzbriši
 6. Ujej, krasno. Ti kar zavidam, da si tam. Meni letos ni zneslo :( Še celim rane ;)

  OdgovoriIzbriši
 7. Ujej, krasno. Ti kar zavidam, da si tam. Meni letos ni zneslo :( Še celim rane ;)

  OdgovoriIzbriši
 8. Kako lepo povedano, goro lahko premakne le tisti, ki v začetku premika kamenčke in ti to že dobro obvladaš.

  OdgovoriIzbriši
 9. Zanimiva primerjava. Sicer pogledam tudi nogomet - če je dragi fuzbaler se potem to že spodobi, ma vsake tekme pa res ne. Čudovito ste ustvarjali - človek že ob fotografiajh dobi idejo, kaj šele da bi bil na delavnici :)

  OdgovoriIzbriši