METULJČICA


Sizzix-Thinlits Die - Fanciful Fary by Pete Hughes se imenuje izrez metuljčice. V tem elegantnem slogu pri Sizzix-u lahko občudujete tudi metulja, sovo, čudovito vijugo...
 
Kljub mnogim metuljčkastim pripomočkom sta pristala v moji nakupovalni košarici.V teh pomladnih dneh mi vedno zmanjka časa, saj me vleče ven, na sonček, med moje skalnjake, zato tudi pri objavah in komentarjih  nisem dosledna.
Me je pa čudovit izrez seveda zvabil, da sem naredila vsaj eno velkonočno voščilnico, pa tudi jajčka sem pobarvala in jih postavila v že videno košarico.
 Na željo prijateljice pa  sem izdelala zahvalnico, kjer sem tudi uporabila izrez metuljčice.
Na osnovo sem metuljčico najprej maskirala, potem pa sem jo izrezala in nalepila čez.  S  tem sem želela prikazati, da je ravno priletela na cvet in razmišlja o lepih besedah, ki jih bo zapisala v notranjost  zahvalnice.

 












Komentarji

Oseba Mojca sporoča …
noro čudovita voščilnica in prihi so ti tudi krasno uspeli. lp
Oseba Ne-Ja sporoča …
Res noro dobra voščilnica, motivi na prihih pa so se ti zelo elpo prenesli. Zaupaš kako si to naredila, da ti je slika tako lepo obstala?
Oseba Helena sporoča …
Uh, na koliko različnih načinov si uporabila metuljčico. Ideja, da si jo uporabila tudi pri pirhih, mi je fantastična. Vse skupaj je zelo, zelo lepo in navdihujoče.
Uživaj na sončku!
Oseba Metuljčica sporoča …
http://metuljcica-ustvarja.blogspot.com/2013/03/naj-bo-praznicno.html. Ne-Ja; pred dvema letoma sem začela takole "barvati" jajčka in na zgornji povezavi sem to tudi prikazala. Vse je v maskirnem traku, potem pa je postopek isti, kot pri barvanju s čebulnimi olupki. Upam, da je dovolj jasno prikazano, drugače pa se dobiva na e-pošti. Hvala, za lepe komentraje.
Oseba Vladuška sporoča …
Čudovito si prikazala, kako je možno na različne načine uporabiti izreze. Tale metuljčica je zelo lepa in tako krasno si jo posedela na jajčka in tudi na tole zahvalnico. Da o prelepi košarici in pirhih sploh ne govorim.
Oseba Janja sporoča …
Prav vse je izredno lepo. Še na jajčka si jo posedla :). Lp
Oseba Ne-Ja sporoča …
Hvala za povezavo. Sem si msilial da si uporabila neki maskirni trak, ma ta je "una tadobra" verziija
Oseba suzana sporoča …
Ja, tale metuljčica je res krasna, tako na jajčkih kot na rožicah. Zahvala pa je čudovita in ideja ravno tako. Kar kliče, bodite vedno nasmejani in dobre volje. Življenje nam je darovano, zaslužimo ga s tem, da dajemo naprej. Hvala Metuljčica, ker me tega učiš. In naj bo tvoje življenje bogatejše zavoljo tvoje ljubezni. Kajti živimo na tem svetu, kadar ga ljubimo. Hvala lepa!
Oseba Anonimni sporoča …
Tole lepotico metuljčico, bi bilo pa greh, da je nebi imela, saj je tebi pisana na kožo, pa še neverjetno si jo izkoristila. Tista na jajčku pa uvav. Le kdo je srečni prejemnik tega unikata
Oseba oldpunca sporoča …
Pravi užitek je občudovati tvoje popolne izdelke. Jajčka so čudovita in z motivom metuljčice čisto posebna, zahvalnica v zeleni barvi pa je takšna, kot pomlad: nežna in lepa. :-)
Oseba moi sporoča …
O, pri vas pa je bilo vse v stilu metuljčice. Čudovito.