sreda, 01. april 2015

VELIKA NOČ

...................se približuje, jaz pa še niti ene voščilnice.Kot da bi me sestrična slišala;  pripravila  je čudovito objavo, ki mi je bila v inspiracijo pri
izdelavi košarice.
Zdaj pa samo še kakšne vejice, na katere bom obesila jajčka, pa bo tu praznična dekoracija. 


 

 

9 komentarjev:

 1. Moj vzklik ob tvojih fotkah...o mad....(pip) kako so lepe. Strašno lepe košarice in voščilnica. Od sile si. čao

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepo si jih obložila, košarico in čestitko. Košarica je pa kar velika, ali ne, tako, da bo šlo vanjo kar nekaj pirhov- takih in drugačnih. Veliko ustvarjalne vneme še naprej...

  OdgovoriIzbriši
 3. Kar dih mi je zastal, ko sem odprla tvojo objavo. :-) Čudovito košarico in čestitko si ustvarila. Papirja kar ne morem nehati občudovati. Vau!

  OdgovoriIzbriši
 4. Sama izdelava škatlice je sicer preprosta, samo kaj, ko ji ti dodaš toliko svojega ustvarjalnega značaja, da postane prava mala mojstrovina. Vsak tisti trakec si obdala z embosiranim papirjem ... Verjetno ti je vzela izdelava kar precej časa?! Čudovita je in prav takšna je tudi voščilnica. Krasna dekoracija bo kraljevala v vašem domu.

  OdgovoriIzbriši
 5. Kako čudovita košarica in tale dekoracija. Res prav ne potrebuješ več kaj veliko, da bo praznično okrasje popolno. Kot sama praviš, kakšna jajčka, pa bo.

  OdgovoriIzbriši
 6. VUUUUU tole pa je profesionalno. Življenje je dar, ki ga je potrebno deliti....... ti pa si pravi blagoslov vsem, ki dobijo tvoje darilo. Vem, da je velik noč vedno eno samo veselje in radost, ampak ob tvojem pozornem darilu tvojih domačih pa.......... mi jemlje sapo..... da se ne ponavljam. Jaz sem prava srečnica, ker te poznam in deliš vse tole tudi z menoj. Hvala ti Metuljčica! Želim ti čudovite praznike, kot tudi vsem ostalim na blogu. Vuuuu!

  OdgovoriIzbriši
 7. Noro lepo ♥, tako dodelano in barvno usklajeno. Lp

  OdgovoriIzbriši
 8. Prekrasna dekoracija
  in wauuu kaka košarica
  lepe praznike
  Tamara

  OdgovoriIzbriši
 9. Fantastičen kompletek, res neverjetno kakšne detalje si ustvarila :)

  OdgovoriIzbriši