torek, 28. julij 2015

ŠKATLICE DRUGIČ


En lep pozdravček.  Julij je pač moj mesec, sem dejala svojim fantom, ki so mi malce namignili, da je že skoraj cel mesec od mojega rojstnega dne, pa še vedno praznujem.  Veliko se dogaja, a o tem kdaj drugič. Tokrat samo sporočam, da še metuljčkam.
Škatlice sem »natuhtala« na željo  moje drage prijateljice in takole sem vadila preden sem se odpravila v Ljubljano, kjer smo skupaj ustvarjale in se imele nepozabno na naši že tradicionalni delavnici.
Predstavljam nekaj zunanjosti, notranjosti in detajlov....................
Imejte se lepo in naj vam sije sonček.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

 

 

 

 

10 komentarjev:

 1. Čestitam za delavnico. Po fotografijah sodeč, je odlično uspela in si mislim, da so bile udeleženke več kot navdušene. Zelo zanimiva ozadja ste izdelale! Metuljčki in metuljčice pa lepo dopolnijo voščilnice in škatlice.

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lepo! Metuljčki in rožice pa krasne barve kar sijejo z izdelkov!

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasno ste ustvarjale na delavnici. Vse je zelo lepo. Lp

  OdgovoriIzbriši
 4. O, kako lepo si metuljčkala. :-) Škatlice so čudovite, ozadja pa so me popolnoma prevzela.

  OdgovoriIzbriši
 5. Čudovito, tako lepo pisano in spodbudno. Pravo veselje jih je pogledati, te kar ponesejo v mislih kam na lepše med barve.

  OdgovoriIzbriši
 6. Res je biti moramo srečni, da lahko nekoga osrečimo in treba je nekoga osrečiti, da bi ostali srečni. Hvala ti, ker si.

  OdgovoriIzbriši
 7. WAW tole pa je bial delavnica in pol! Fantastične barve in še lepši izdelki :).

  OdgovoriIzbriši
 8. lepo, lepo... jaz bi na tvojem mestu, kar celo leto praznovala. če je človek zdrav in v sožitju s svojimi najdražjimi je to dober razlog za praznovanje.

  OdgovoriIzbriši