sreda, 23. september 2015

DOBRODOŠLI V USTVARJALNICO PRI METULJČICI

En lep pozdravček. 

Beljenje, več kot potrebno po toliko letih, ampak, da bom potrošila toliko časa in energije si pa nisem mislila.
Seveda je najlažje prebeliti z belo, kar vsekakor ni slabo, ampak jaz sem si spodaj zamislila črte, v kar sem komaj prepričala  svoje fante, potem je sledilo usklajevanje barv…O.k., sem rajši popustila, da nebi sprožila kakšnega družinskega prepira, ampak sem pa vztrajala pri svoji izbiri kar se tiče ustvarjalnice.
Na novo sem jo uredila in jo pobarvala v sončno rumeno. Glede na to, da sem videla kako lepo imajo ene ustvarjalke vse pospravljeno, napisano itd, ravno nisem vzor, ampak jaz takole čisto dobro funkcioniram. V Tediju sem kupila večje in male zaboje iz blaga in vanje posortirala ustvarjalne pripomočke.  Nad strešno okno pa sem seveda prilepila metuljčke.
Prav zanimivo, da sem dobila naročilo sestrične za izdelavo vabil ob 30-tem rojstnem dnevu.  Že metuljčkam.  Ko končam, pokažem.
Uživajte v lepi in sončni jeseni.
 

12 komentarjev:

 1. Zanimivo si kombinirala barve in vsekakor je prav da vstrajaš pri svojem, saj gre za tvoj delovni prostor - moški bodo to kaprico pa res morali razumeti :).

  OdgovoriIzbriši
 2. A zato te tako dolgo ni bilo ;)
  Lepo si si uredila.

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo lepo si uredila svojo ustvarjalnico. Všeč mi je topla rumena barva. Paše k tebi in tvojim čudovitim metuljčkom. :-)) Se že veselim izdelkov, ki bodo prihajali iz obnovljene ustvarjalnice :-))

  OdgovoriIzbriši
 4. Veselo na delo sedaj
  krasna ustvarjalnica
  ti da navdih
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 5. Metuljčica Darja, tvoj kotiček kar poka od energije in dobre volje! :) Že na fotografijah je videti toplo in prijetno, zato si mislim, da boš večino časa, ko boš doma, preživela v svoji ustvarjalnici. Všeč mi je pohištvo v enem stilu. Pa miza in prostor okoli nje kar vabi po ustvarjanju v manjši skupini :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo lepo imaš in tako domače in prijetno deluje. Verjamem, da se odlično počutiš in pravilno da si vztrajala pri svojem, saj boš ti v tem prostoru preživela največ časa.

  OdgovoriIzbriši
 7. Ja čudovita je, že vidim koliko lepih uric in druženja se bo tukaj ustvarilo. Da ne govorim, koliko bo lepih stvari nastalo. Bravo!

  OdgovoriIzbriši
 8. Toooooo, komanda mora bit, pa čeprav slaba in od ženske:-)). Saj vedno popustijo ti naši možakarji, samo na začetku se malo repenčijo, tako da ti dajo vedeti, da so moški, potem pa itak naredijo tako kot me rečemo. Lepo si si uredila, metuljčki so mi všeč, ki veselo frčijo po steni......zdaj boš še z večjim veseljem ustvarjala. čao

  OdgovoriIzbriši
 9. krasna ustvarjalnica, res tako toplo in domače deluje, tako da bodo zagotovo ideje kar šibale!

  OdgovoriIzbriši
 10. Včasih moramo ženske malo vztrajat pri svojem, saj potem so/smo vsi zadovoljni. Jaz sem pa prešaltala iz rumenih odtenkov v bele :-) Krasno imaš!

  OdgovoriIzbriši
 11. lepo sončno & metuljčkasto :) drugače bi si že težko predstavljala. upam, da me kdaj zanese v tvoj konec, da te ponovno vidim. je že leto naokrog (skoraj)

  OdgovoriIzbriši
 12. Zelo lepo si uredila ustvarjalnico. Obilo veselja pri ustvarjanju v njej, ti želim. Lp

  OdgovoriIzbriši