POROKA V RDEČE BELI KOMBINACIJI


Takole sem  doma vse zložila v škatlico,    s sodelavkami smo napihnile« (hvala sodelavcu za kompresor) balončke-srčke, ki so se znašli na mizi, pod mizo, na luči, na omari…….



 
Ustvarjati za ljudi, s katerimi preživiš veliko časa preprosto bogati, dobila sem
pravi poročni navdih, pa tudi ustvarjalno noto...........
Najprej sem se lotila obešanke.  Zastavice so en čudovit pripomoček , saj se vrvica lahko lepo prilepi in skrije za zavihkom.Tako je bilo poskrbljeno za dobrodošlico.

Knjigica je služila lepim željam in darilu.
 
Tisti  oooooooooooooooo, kako lepoooooo,  pa je bil seveda najlepše poplačilo................pa naj lepi spomini živijo dalje, mi je prišlo na misel ob pogledu na ljubeče razpoloženo sodelavko...............Bil je čudovit dan in kasneje, ko je podelila z nami čudovite spomine, mislim da ni bilo ene, ki nebi bila ganjena ob pogledu na tako lepo nevesto in njene ljubljene............

Komentarji

Oseba moi sporoča …
O, ti pa si si dala dela. In če kaj narediš, to res narediš v nulo.
Prekrasno vse, od dobrodošlice do knjige-čestitke in balonov in ...
Krasna sodelavka si!
Oseba oldpunca sporoča …
Tvoji izdelki so vedno zelo lepi in izdelani do najmanjše podrobnosti. Čudovito si se potrudila tako z okrasitvijo kot s knjigico-čestitko. Res prelepo in zelo natančno izdelano. Super si!
Oseba Helena sporoča …
Ojej, za takšen projekt si prav gotovo porabila oooogrooomno časa?!
Obešanka je fantastična in izdelana perfektno. Pa knjigica ...
Verjetno so vsi zelo veseli, ker te imajo.
Oseba Vladuška sporoča …
WOOOOOW, tole je vse kar spravim iz sebe. Tvoji projekti so res nekaj posebnega in tole si tako čudovito izvedla, da sem kar brez besed. Prekrasno,
Oseba Tina Z. sporoča …
to pa je projekt, neverjetna si, res tako lepo, nežno in s polno ljubezni narejeno.
Oseba Klara sporoča …
Oooooo...in tale oooo bi lahko še trajal. To je res nekaj neverjetnega. Kapo dol. Krasno si vse to pripravila. In kako je vse v nulo vsklajeno. Bravo! ;)
Oseba Mojca sporoča …
Lahko rečem samo UAU in sigurno so bili nad dekoracijo vsi navdušeni. Tale uau kako lepo pa je vedno največje darilo za ustvarjalca ja se strinam :) LP
Oseba suzana sporoča …
Ljubezen pa je od vseh strasti najmočnejša, saj napade istočasno srce, glavo in razum. Hahahahahahaa ti pa si CARICA, vse tako lepo pripraviš za presenečenje, da človeka kar poboža. In ker sama ljubiš, ti nihče ne more do živega. Tvoji izdelki so čarobni in dodelani vedno do najlepše potankosti. Metuljčica, čudovita si, naj se vsa ta čarobnost vrne tudi tebi nazaj.
Oseba Hali sporoča …
aaaa čudovito je, verjamem, da je bilo veselje nepopisno...prekrasno!
Oseba Janja sporoča …
Vau vedno nas presenetiš z novimi in unikatnimi dekoracijami. Vse je izredno lepo. Lp