sreda, 14. oktober 2015

ROŽNATI OKTOBER


 ROZA PENTLJA, 

SIMBOL BOJA PROTI RAKU DOJK

 

Ko sem se sprehajala po blogih sem občudovala lepo potezo ustvarjalk v rožnatem oktobru in seveda pozdravljam izziv na Craftalnici, ki sem ga žal zamudila.
 Sem pa danes izdelala voščilnico, ki jo bom poslala iz srca in sicer prijateljici. Vem da ji bo rožnati božljaj vsaj malce polepšal dan, to je namanj kar lahko naredim za tako čudovito žensko.  


 

15 komentarjev:

 1. Jeeej, koliko srčkov za tvojo prijateljico. Večino si jih lepo zapakirala, da bodo na varnem, dokler jih ne bo potrebovala. Krasna in ljubeča voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovit srčni "trezor" si naredila...čao

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovita in srčna tresočka. Zelo lepa in zagotovo bo prijateljica zelo vesela.

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo, zelo lepa in zelo čutna voščilnica je nastala v tvoji ustvarjalnici. Veliko ljubezni in pozitivne energije je čutiti iz vseh teh srčkov. Naj prijateljici pomaga na težki poti!

  OdgovoriIzbriši
 5. Prečudovito tresočko si naredila za prijateljico, Darja! Novi ustvarjalni kotiček dobro vpliva nate, kajne :) Hvala ti za vse komentarje pri meni, cenim tvoje obiske! Vse dobro, Maja

  OdgovoriIzbriši
 6. kakšna simpatična tresočka! lp

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudovito si sestavila to tresočko. Lp

  OdgovoriIzbriši
 8. Res zelo lepa tresočka. Nič hudega, če si zamudila izziv, čestitka je bila narejena in predana v ta namen in to pteje.

  OdgovoriIzbriši
 9. Želje in ljubezen so krila za velika dela. Le kako mi ne bi bilo lepo od vseh presenečenj, ki sem jih deležna, od lepot, metuljčice, ki ji ne manjka načinov, da polepša dan človeku. Če smo sami gospodarji svojih želja in pozitivnih misli, zagotovo vsak zmaga.

  OdgovoriIzbriši
 10. Ooo, kako je lepa. Prav nič nisi zamudila, čudovita voščilnica je bila narejena in predana z namenom, to šteje in nič drugega. Sem pa vesela, da smo ti bile v navdih pri ustvarjanju.
  Bodi fajn Lili

  OdgovoriIzbriši