ponedeljek, 19. oktober 2015

ŠE VEDNO V SRČNIH ZADEVAH
V kompletu treh srčkov je bila dodana še snežinka. Dolgo se jih sploh nisem dotaknila, očitno je že moralo biti tako, kajti................... 
po poroki je sledil pravi baby boom; se mi zdi, da vidim same nosečke in novopečene babice in dedke!

Rodili sta se Nika in Ina. Za Niko sem izdelala škatlico, ki jo bo podarila presrečna novopečena babica. 
( notranjost in zunanjost)


Obešanka in voščilnica sta namenjeni novopečenemu očku Ine.
 
Vrečka je darilo Leonidi, ki mi je danes, ko sta me obiskala z njenim fantom prav polepšala dan. Oba sta polna mladostne energije, dobrih idej in seveda vedno dobrodošla v moji ustvarjalnici. Zdaj bosta morala zavihati rokave in prilimati  PVC  vrečkice  na izrez, ki ga vidite poleg škatlice. Vanje bosta dala kinder jajčke, na Tininih tagcih, ki so zaenkrat na vrečki pa bodo imena otrok, ki so jim jajčke namenjene. Res dobra ideja za obdaritev v vrtcu.


 Na  teh imenkotih pa ne bodo imena, ampak cene rožic v Tinini cvetličarni…….
 En lep občutek imam v tem srčnem in rožnatem oktobru, ravno zaradi srčnosti ljudi  s katerimi se družim in sodelujem. Tudi vam hvala za dobro energijo, ki sije iz vaše ustvarjalnosti.


13 komentarjev:

 1. O, kako lepo rožnato je obarvana tvoja tokratna objava! :-) Sami krasni izdelki prihajajo iz tvoje nove ustvarjalnice. Imenkoti, na katerih bodo cene rožic, so me popolnoma prevzeli s svojo preprostostjo in eleganco,

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasne izdelke si naredila in vidim, da je tokrat vse rožnato. Všeč mi je lepo narejena knjigica in poročna voščilnica je zelo zanimiva. Lepo pa bo videti tvoje kartončke pri rožicah :-))

  OdgovoriIzbriši
 3. Koliko lepih stvari si naredila. Čudovita in zelo bogata knjigica in vse čestitke in vrečke. Prekrasno.
  Kdaj ti uspe vse to narediti ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Jeeeej, kako pridna si bila! Rolam gor in dol ter občudujem vsak detajl na tvojih krasnih izdelkih.
  Tiste kartončke za cene pa si moram v živo pogledati.

  OdgovoriIzbriši
 5. wow, tudi tokrat si se izredno dokazala in ustvarila toliko čudovitih stvari. Ustvarjalne energije ti zagotovo ne manjka in srčnost se prav tako vidi v tvojih izdelkih.

  OdgovoriIzbriši
 6. Toliko prečudovitih stvari, da sploh ne vem, kje bi začela...GROZNO, vse je tako grozno LEPO. Darilno vrečko sem že videla v živo (lani, imam jo doma....prekrasna), danes pa mi so se mi oči spuknile ven ob "imenkotih"....NORO NORO in totalno spuljeno. Ti si res perfekcionistična faca....vse je dodelano v milimeter. Bom raje nehala, ker se bojim , da boš dobila še sladkorno ob vseh pocukranih izjavah....ne morem pomagat, če je pa vse tako lepoooooo. čao

  OdgovoriIzbriši
 7. Prekrasna objava...same lepe stvari...

  OdgovoriIzbriši
 8. Izdelki so čudoviti. Otroke je potrebno ljubiti, biti pozorni do njihovih iger in zabav, do njihovega ljubkega instinkta. Saj v otroški igri je često globok smisel. Babice, pa so srečnice, ki so lahko ljubke podpore otrokom, saj vzgoja ni potrebna, ampak crkljanje. Če stari starši mislijo, da imajo dolžnost vzgajati vnuke, se zamerijo svojim otrokom, pri vnukih pa zamudijo že tisto kar so pri otrocih. Srčnost in razvajanje.

  OdgovoriIzbriši
 9. Kako lep post
  poln čudovitih izdelkov
  ta tvoja srčkasta faza mi je zelo všeč :)
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 10. Ponovno si izredno lepo ustvarjala. Sami čudoviti izdelki so nastali. Lp

  OdgovoriIzbriši
 11. kakšen nežen projekt in take dobre ideje, najbolj mi je padla v oči obešanka, pa srček namesto strešice v besedi dojenček. pa seveda tresočka.

  OdgovoriIzbriši
 12. Same lepe stvari!!!! sploh mo je všeč tista knjigica in pa ptička sta tudi zelo prikupna. lp

  OdgovoriIzbriši