sobota, 14. november 2015

SONČNA JESENGlede na sončno jesen in inspiracijo s strani Janje, Vladke in Tine ter seveda vseh blog prijateljic, ki jih rada spremljam,  tokrat ena sončnična objava. Lepim  v galerijo Najlepšega para ter Vladkini in Tinini inspiraciji. 
Moje letošnje sončnice.
 
Pripravila sem zahvalnico, dodala še obesek in prstanček in s tem darilom bom presenetila prijateljico.


Imenkoti za cene kot sem jih poimenovala v prejšnji objavi pa so nastali še v oranžni in vijolični barvi. Takole lepo pa jih je uporabila Zinka, ki ima resnično dobre ideje, smisel za aranžiranje, pa tudi njena trgovina z čudovitim izborom daril se imenuje Ideja.
      
11 komentarjev:

 1. Ti si res zvesta punca, tokrat sončnicam, ki ti skrb zanje obilno vračajo. Jaz sem se pa spaševala od kot toliko sonca v tej prečudoviti jeseni. Izdelki, kot vedno posebnega komentarja ne potrebujejo, da vedno najdeš piko na i, je tudi že stokrat potrjeno. Tudi s temi "cenkoti".
  lepo ustvarjaj in nam pokaži še kaj.

  OdgovoriIzbriši
 2. Sončnice se vedno obračajo proti soncu in ker jih je toliko in tako čudovito uspevajo, pomeni, da imajo tudi lastnico, ki je en sonček. Res so krasne in komplet, ki si ga naredila za prijateljico tudi...tresočka je res izvirna. Cenkote (spet nekaj izvirnega in unikatnega) sem pa že zadnjič tako hvalila, da so sigurno ratale fino kičaste. Lepo bodi. čao

  OdgovoriIzbriši
 3. Ni čudno, da ti sončnice tako lepo uspevajo, če si sama en velik sonček.
  To bo potrdila tudi prijateljica, za katero si naredila enkratno tresočko in krasen nakit.
  Kartice za cene v oranžni barvi pa so tudi zelo lepe.

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasno jesen imamo,
  tvoje sončnice so prelepe, kot tudi voščilnice in kartončki za opise
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 5. Tvoje sončnice so čudovite. :-) Občudujem darilce, ki si ga pripravila za prijateljico. Krasna zahvalnica - tresočka. Obesek in prstanček pa sta prava cukerčka. :-) Tvoji "imenkoti" v uporabi pa zelo lepo zgledajo. Pravi "lovilec pogledov" so. :-))

  OdgovoriIzbriši
 6. Res si vsestranska umetnica, nekaj posebnega je vse po vrsti

  OdgovoriIzbriši
 7. Bom začela od zadaj. Ti tvoji imenkoti za cene so krasni in lepo nosijo cene izdelkov. Čisto drugače izpade kot kakšen navaden listek. Prijateljica bo zagotovo navdušena nad darilom, saj si ji izdelala lep kompletek. Tvoje letošnje sončnice pa so bile nadvse čudovite. Hvala, da si se nama pridružila.

  OdgovoriIzbriši
 8. Krasne sončnice, nič čudnega, da tako lepo rastejo, ko pa imaš "grünen Daum", kot bi rekli Nemci, torej roko za rožice.
  Darilo za prijateljico je krasno, tako kot vse, kar pride izpod tvojih rok.
  In cenkoti, čudoviti. Kako lahko z malo truda narediš tako velik učinek.

  OdgovoriIzbriši
 9. krasna voščilnica, lep nakit in super slika sončnic,
  lp

  OdgovoriIzbriši
 10. O, kako lepa objava...od krasnega cvetja, do prelepih kompletov. Hvala, ker si se nama pridružila s tako krasno voščilnico.

  OdgovoriIzbriši
 11. Kako lepo je vse kar pokažeš. Od prekrasnih sončnic na vrtu do čudovite zahvalnice v kompletu z nakitom. Kartončki za cene pa so nadvse lep dodatek na poličkah. Lp

  OdgovoriIzbriši