četrtek, 10. december 2015

PRAZNIČNE VOŠČILNICE

Skuham si kavico, včasih zraven čajčkam, zdaj bo prijal že kakšen kuhanček, odprem objavo veselodecemberskeva izziva – pravi užitek…..Verjele ali ne, december postane naenkrat bolj prazničen…. Vsakega izdelka se razveselim, ga občudujem in seveda z veseljem pokomentiram.

Ta  vikend me čakajo koline, (furež) potem pa  lepo pospravim in začnem z okraševanjem. Letos bom okrasila samo dnevno sobo, (Ko sta bila fanta mala smo skupaj okrasili celo stanovanje, s tem da sem jaz potem cel teden odkraševala. Letos si lahko privoščim malo pavze, kajti zgodovina se bo hitro ponovila. P.s.: Včeraj sem bila deležna prve brce, pošteno sem jo čutila, res lep občutek….) kjer se bo odvijalo tudi naše tradicionalno družinsko kosilo, ki ga vsako leto pripravljam za svoje »ta mlade«.  Vesela sem za arhiv na Metuljčici, saj tako spomini živijo in ljubijo dalje…..
V novembru sem bila prava sovica in sem po večerih ustvarjala. Izdelala sem kar nekaj voščilnic, a še vedno premalo, da bi pisala vsem.

Ko mi »zagusti«, pa poiščem kakšno staro ozadje in odtisnem štampiljko, kaj malega dodam in voščilnica je narejena. Seveda pa sem izdelala šenekaj  Tim-Holtzovih jelenčkov.Sonja me je  navdušila, da sem izdelala spodnje voščilnice, seveda s pomočjo Najlepšega para, zato jih lepim tudi v decembrsko galerijo. Smrekove vejice in bunčice so me čisto prevzele……….

Končno mi je uspelo uporabiti Tim-Holtzov izrez božične zvezde. Tudi tu sem se zorganiziral in naredila praznična ozadja na zalogo. Očitno pogrešam sneg. Podobna ozadja, letošnje izbrane barve, ideja, ustarjalni pripomočki, pa je voščilnica narejena.

16 komentarjev:

 1. Kako krasne voščilnice si ustvarila. Čisto sem navdušena nad njimi. Ne vem, kako ti uspe narediti tako čarobna ozadja. Bravo!

  OdgovoriIzbriši
 2. Se mi zdi, da so te letošnji prazniki res še posebej navdihnili in tole do sem diši po zimi in domačnosti. Prekrasno je prav vse, kar si naredila. Kot pravi valerija, res so čarobna ta tvoja ozadja.

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasno si naredila, ozadja so megastična <3

  OdgovoriIzbriši
 4. Opa, kako si bila pridna. Delaš pa zelo lepe in bogate voščilnice, zato ni čudno, da jih imaš premalo ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasne voščilnice v čisto tvojem prepoznavnem stilu. Jelenčki so zelo elegantni, najbolj všeč so mi na drugi fotografiji, še posebno tisto ozadje s snegom in zvezdicami mi je fantastično (sem ga občudovala že pri pingvinčkih). Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. O, kako zelo lepo si spet ustvarjala. :-) Tvoje voščilnice so zelo bogate in obenem nežne. Prav vesela sem in ponosna, da si pri meni našla navdih. :-)))

  OdgovoriIzbriši
 7. Jej...koliko lepot!!! Pa čisto pri vseh si me navdušila še s čudovitimi barvami.

  OdgovoriIzbriši
 8. Ooo, pred Božičem boste imeli še en praznik :) Moj 9-letni nečak si je letos v šoli vzel celo prosto, da je bil lahko doma, ko so imeli koline :)
  No, zdaj pa k tvojim lepotičkam. Voščilnice v teh barvah so mi prave zimske princeske. Sploh zadnje, z božičnimi zvezdami, so mi še posebej krasne. No, tudi ostale ne zaostajajo.

  OdgovoriIzbriši
 9. JoJ kako čudovite voščinice so nastale :-)) Prav lepo si se poigrala z njimi. Zadnja z božično zvezdo je fantastična!

  OdgovoriIzbriši
 10. kako ti obvladaš ta ozadja, neverjetna si. pa krasne postavitve tudi, sploh ta z božično zvezdo, vau ...

  OdgovoriIzbriši
 11. Krasna ozadja in voščilnice.

  OdgovoriIzbriši
 12. čudovite in ta modrina je pravo zimsko vzdušje! zadnja božična zvezda mije zelo všeč.
  lp

  OdgovoriIzbriši
 13. Praviš, da ti "zagusti", potem pa ti uspejo čisto pravljične voščilnice. Ja, nadvse pridna, ne vem kdaj vse zmoreš. Bravo! Barve pa so letos res zimsko obarvane, škoda, da še nimamo snega. Verjetno ga boš ti pričarala.

  OdgovoriIzbriši
 14. Nastale so čudovite voščilnice, vsaka je nekaj posebnega :)

  OdgovoriIzbriši