OTOK ZAKLADOV


Soboto sem preživela v Ljubljani, na srečanju, ki so ga pripravile dekleta iz  Otoka zakladov. Skupaj z Vladko in  Heleno smo se že  po deveti uri odpravile od doma in ob prijetnem klepetu je vožnja hitro minila. Seveda smo se ustavile še v Rayherju, kjer sta se nam pridružili še Martina in Mojca.
Ker se rada ustvaralno družim mi je veliko pomenilo osebno srečanje z blogerkami, ki sem jih imela možnost spoznati tudi v živo.  Kako sem bila vesela Sonje, Janje, Tine, Zvonke, Iris,  pa seveda tudi vseh ostalih. Mislim da nas je bilo kar čez 40.  Vladka nas je poučila o fotografiranju  in  navdušena sem bila nad njenimi idejami.  Po njeni predstavitvi sem bila trdno odločena, da delam v smeri boljših fotografij. Na željo organizatork pa sem tudi sama izpeljala delavnico in pokazala kako izdelujem svoje voščilnice, predvsem pa je bil poudarek na ozadjih. Uživala sem v čaranju, packanje pri Sonji me je čisto prevzelo, prijetno pa si je bilo ogledati tudi izdelke in pokukati v boljšjaka. Ker sem sodelovala tudi pri »Mačku v žaklju« sem dobila čudovito valentivo darilce Helene, mojega pa je prejela Sonja, jupiiiiiiiii. Danes sem ob jutranjem čajčkanju prižgala prelepo čajno svečko v obliki srčka in potem se je preprosto odvil en lep dan.
 Moji fantje so dejali, da mi je nedeljsko kosilo resnično uspelo. Jaz pa sem jim povedala da sigurno zato, ker sem se včeraj tako lepo imela in sem ob vseh dobrotah, ki sem jih poskusila na srečanju pač dobila med drugim tudi kuharski navdih.
Hvala vsem za prijeten dan.
Sem se tako razpisala, da sem skoraj pozabila predstaviti voščilnice in škatlice. Voščilnice z Tininimi orhidejami sem občudovala pri Andreji, Vladki in seveda še mnogih ustvarjalkah, ki so navdušene nad ustvarjalnimi pripomočki iz Najlepšega para. Ker sem ravno v izdelavi vabil, sem podobne voščilnice z orhidejami podarila tudi organizatorkama srečanja Janji in Dani. Vse videne voščilnice so mi bile navdih in ker vabila izdelujem za meni drago prijateljico Suzano in njen dober dobrodelni namen, sem jim skrbno dodala svojo noto…….

Takole sem izrezala in izdelala voščilnice.

 


Predstavila pa sem se kar z izdelano notranjostjo.
Rada dam iz rok, lepo aranžirana darila, s pentljico in metuljčkom......(Joj Vladka, spreglej te sence........groza.......)
Joj, kako veliko je ura, jutri bom spet Sovica Oka…….Lepo nočko, hitro spat, čavči…………..







Komentarji

Oseba Jasmina sporoča …
Prekrasni izdelki in čudovit opis druženja.
Oseba moi sporoča …
Ne samo da izdeluješ čudovite stvari, vedno jih tako lepo aranžiraš. Res, moj poklon.
Te tvoje orhideje so čudovite in lepo pridejo do izraza na takem ozadju.
Hvala tudi tebi za delavnico in vse nasvete in za tvojo dobro voljo, ki jo seješ kjerkoli si.
Oseba Helena sporoča …
Lepo si opisala sobotno ustvarjalno dogajanje. Fajn je bilo v družbi ustvarjalk.
Fantastična darilca si pripravila in se potrudila tudi z aranžiranjem.
Ozadja, ki si jih predstavila na delavnici, so zelo lepa!
Oseba Keti's Projects sporoča …
Čudovito ozadje in eleganten celoten izgled orhidej na voščilnicah. Super so taka druženja! Zdaj se sprašujem, kako se spregledala "Otok zakladov" ali je to morda kakšna skupina samo za povabljene ;-)
Oseba ArtMBR sporoča …
zelo zelo lepa objava
Oseba Tina Z. sporoča …
ja, meni je tudi tako žal, da nisem vedela za to srečanje, ker me vedno firbec matra, da bi spoznala druge ustvarjalke oziroma kdo smo za temi blogi ... skratka, vesela za vas, ker si predstavljam, da je bilo nepozabno!
pa tvoje voščilnice so tudi krasne, taka lepa senčenja in kombinacije, vse dodelano do potankosti, vedno razturaš!
Oseba oldpunca sporoča …
Draga Metuljčica, vesela sem, ker sem te končno spoznala. :-) Tako topla in prijetna oseba si, kot sem si te vedno predstavljala. :-) Hvala za predstavljene trike (nikomur ne povej, da je perlasti papir že na poti k meni) in hvala za čudovitega "Mačka v žaklju". Sem pa res en srečkovič, da grem in potegnem darilce, ki sem si ga želela. :-)) Pa še v oranžni barvi, ki je moja najljubša! :-))
Oseba Valerija sporoča …
Očitno ste se res imele lepo. Krasni predstavljeni izdelki.
Oseba Vladuška sporoča …
Ha ha, draga moja Metuljčica, nisem jaz tako stroga ko hodim po blogih in ne preverjam senc :))) Me veseli, če se ti lahko v pomoč kar se fotografiranja tiče in še enkrat hvala za lep dan :) Tvoji izdelki so čudoviti in res znaš čarati s tem mešanjem distress inkov. Da pa je vse na koncu tipi topi tudi glede zavijanja pa je pri tebi že prav zaščitni znak. Res vsa čast.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Sem se nagledala teh tvojih orhidej in ozadij...kaj naj rečem...toliko pozitivne energije je v tvojih izdelkih kot v tebi sami. Res sem vesela, da sva se spoznali in da pišem sedaj "tebi" in ne samo linku Metuljčkica. Hvala za tvoje trike pri izdelavi ozadja in tvojo dobro voljo, ki jo znaš širiti po svetu. čao
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Krasna ozadja
prelepe voščilnice
lp Tamara
Oseba Janja sporoča …
Sem vesela, da sem te lahko opazovala pri ustvarjanju in osebno spoznala. Tvoja ozadja na voščilnicah so čudovita. Lp
Oseba suzana sporoča …
Kakor, da bi bila tvoja umetnost reprodukcija resničnosti. Sreča kot, da bi izpela svojo čustvo in nato z linijami in barvami pričaraš to lepoto, da lahko drugi doživljamo enako. Ena sama sreča.
Čudovite so res. Kdor želi biti dober, je že dober. Preprosto ne moreš biti samo delno dober. Užitek je spremljati tvoj blog, vedno znova se zalotim, da komaj čakam tvoje lepote. Hvala ti. Vesela sem zate.
Oseba Danica sporoča …
Čudovita darila si pripravila. Se strinja z vsem komentarji, ki si jih požela. Kapo dol pred tvojimi elegantno zavitimi darili.
Oseba leycika sporoča …
Napisala si čudovito objavo, verjamem da ste se imele zelo lepo :) voščilnice pa so enkratne ena lepša od druge :)
Oseba Tanja E. sporoča …
Uau, čudovito si ustvarjala, ponovno izdelki, polni sončne energije, lepote, okusa, skratka zelo lepo. Verjamem, da ste uživale na polno v družbi samih ustvarjalnih dušic, če bi vedela, bi se vam skoraj gotovo pridružila. :))) Lepo bodi, T.