JESENSKI VENČEK ZA MOJCO



Pri nas smo vsi zboleli, od malega Nika naprej. Viroze se ne moremo in ne moremo znebiti, ampak saj bo.
Sem pa prepričana da bo tole virozico odgnal Mojčin čajček , ki več kot prija in sem si ga ravnokar privoščila. Kot vedno je naša pozorna punca dodala tudi čudovito zahvalnico.
Zelo malo sem za računalnikom, ker sem vsa solzna če gledam vanj, a bom nadoknadila,    saj je moj  najboljši aspirin obiskovanje vaših blogov.
 
Jesenski venček in že videna voščilnica pa je darilo Mojci, kot lahko vidite tudi na njenem blogu, saj je vse pofotografirala in se torej zahvalila na kvadrat.  V današnjem času človek res ceni da je še kdo takšen……….

Komentarji

Oseba moi sporoča …
Res čudovit venček in voščilnica. Vidim, da si postala prava mojstrica Altenew štampiljk, ki jih krasno vkomponiraš v svoje voščilnice in jim dodaš čudovita ozadja.
Oseba moi sporoča …
Ja, seveda, da ne pozabim, pa hitro okrevanje vsem!
Oseba Keti's Projects sporoča …
Hitro okrevanje. Jaz sem že skoraj dobra in vesela, da je za mano. Venček je čudovit in Mojca res ve, kako se stvarem streže. Res se potrudi z vsako stvarjo. Lahko smo veseli, da jo poznamo.
Oseba Valerija sporoča …
Venček je prekrasen, voščilnica pa prav tako. Hitro okrevanje! Z Mojčinimi čajčki bo že šlo!
Oseba Vladuška sporoča …
Čudovit venček si ji poslala. Sem ga nadvse občudovala že pri njej in seveda tudi krasno voščilnico. Ti pa le pridno pij čajčke in upam, da boš znova kmalu zdrava kot dren.
Oseba Janja sporoča …
Čudovit venček v kompletu z voščilnico si ustvarila.
Sezona virusov je tu :(. Vse dobro. Lp
Oseba oldpunca sporoča …
Čim prej se pozdravite! Pošiljam vam eno goro toplih objemov in lepih misli.:-) Tvoj prekrasen venček in čudovito rožico sem občudovala že pri Mojci. Lepo si jo presenetila, ona pa se zna zahvaliti na čisto poseben način.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Venček je res prekrasen in že lepo binglja na vhodnih vratih, tako da ga vsi vidijo. Si me rešila, ker sem se starega naveličala, za novega pa nisem imela prave volje. Voščilnica pa tako profi narejena, da jo res lahko samo gledaš....čeprav si jo pustila prazno, se ni za bati, da bi jo komu poslala...tudi ona je romala v škatlo z naslovom (čez 40 let obujaj spomine)...Res ste me vse tako lepo presenetile. Hvala lepa Darja še enkrat, upam da si viruse že poslala daleč stran in da ste že vsi pocajtani...naš še vse to čaka. čao
Oseba Renata sporoča …
Krasen venček, sem že občudovala pri Mojci. Tudi voščilnica je nekaj posebnega.
Oseba Hali sporoča …
Čimprej se vsi pozdravite ...krasen venček!
Oseba Damjana sporoča …
Darja, s čudovitim venčkom in voščilnico si presenetila Mojco, ki sem že večkrat omenila, da si je res zaslužila vsa ta darilca in voščilnice. Tebi in tvojim pa želim čimprejšnje okrevanje...tudi mi bolehamo in kar ne moremo iz tega bolezenskega začaranega kroga. Pozdravček. Damjana
Oseba Helena sporoča …
Venček je kot očitno prišel ravno pravi čas. Zelo lepo si ga skombinirala. Prava paša oči. Enako je s čudovito voščilnico.
Upam, da ti gre zdravje že na bolje. S čajčki gre lažje, a ne?