VSE JE ISTO, PA VENDAR NI........

Še vedno sem pod vtisi delavnice in odločila sem se, da v tem mesecu podam še nekoliko idej, da se bo kupljeni ustvarjalni material res uporabil na različne načine in tudi obrestoval. Ravno sem v izdelavi venčka, ki nastaja z božičnimi zvezdami, ki sem jih predstavila v prejšnji objavi na girlandi.


Tokrat ista ozadja, isti distress blazinici, isti biserčki, seveda ne smeta manjkati Božiček in božična zvezda, a tokrat v drugi izvedbi. Prepričana sem, da v svojem ustvarjalnem materialu najdete embossing srajčke in nanje dodate praznične motive po svoji  domišl














Komentarji

Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Zdaj je pa dovolj mojih izgovorov!!! Že lani (srečanje v LJ na Otoku zakladov) sem občudovala te "pobarvane" embosing srajčke, ki si nam jih predstavila in JAAAAA...noro so mi všeč ampak probala pa še nisem nobene, tako da ....evo, takoj se odpravim in poizkusim.
Naslov si dala čisto pravi ...vse se dela po istem kopitu, ampak rezultati so si pa vedno različni....prekrasne so vse in kar je najbolj pomembno....zelo prikladne za masovno izdelavo. Evo, že letim.
Oseba moi sporoča …
Krasna je tvoja proizvodnja. PA tako ajfah zgleda in vem, da ni. Krasne so vse, tiste z novo božično zvezdo, kot te z Božičkom.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Pokorno javljam, da sem se matrala ampak dlje od tega, da sem pušnila na celi fronti in da sem za seboj pustila en kup listov, ki so za en kupček tistega, ki prileze iz naše zadnjice , sem obupala. Distres blazinice različnih barv sem odtisnila na večjo površino pleksija, z valjčkom namazala 3d srajčko (na pravo stran, to sem že po prvi zgrešeni pogruntala), položila na vse to bel list in dala v Sizzix...rezultat...premalo barve...KAJ SEM NAREDILA NAROBE???? Pri tebi je barve ogromno in izgleda tako na easy, da mi res ni jasno. Hvala lepa.
Oseba Metuljčica sporoča …
Draga Mojca! Velikokrat povem da je fora v papirju, pomembno je da je dovolj debel, najlepše pride na perlastem papirju, gre pa seveda tudi z drugimi. Če je problem samo to da ni dovolj barve, daj spodaj še en a4 list in ga prepogni, a pazi da vse skupaj kljub temu gre čez strojček, da se ti le ta ne pokvari, oziroma da se ti embossing srajčka ne razpolovi. Jaz embossing srajčko namažem kar direktno z distress blazinico, potem pa povaljčkam. Samo en papir še reskiraj, sem prepričana da ti bo uspelo. Tudi sama imam veliko zafušančkov.
Oseba ArtMBR sporoča …
Ja, ja, zgleda lepo in enostavno, ampak malo prakse pa kakšna finta je vseeno potrebna. Definitivno je za te krasne efekte pri tebi v prvi vrsti kriv papir. Tudi meni ne uspe tako intenzivna barva, ker uporabljam ne perlast papir. Verjetno ga bo potrebno za takšne efekte kar nabaviti.

Nekaj je odvisno tudi od embossing mapice in blazinice. Ne obnašajo se vse enako. Tudi jaz grem direktno z blazinico nanjo, včasih tapkam, včasih krožim.

Sicer sem pa rekla, na delavnici smo se vse naučili.

Tale retro božiček pa tudi meni dela družbo. Najbolj paše vsepovsod.
Oseba Danica sporoča …
Ta tehnika je tudi meni zelo všeč in je tudi zelo uporabna. Obe sta zelo zelo lepi.
Oseba Helena sporoča …
Metuljčica Darja, kar hitro polniš svojo škatlico prazničnih voščilnic z samimi bleščečimi lepotičkami. Ta tehnika ti je res blizu in si prava mojstrica v tem.
Še posebej so mi všeč voščilnice z božično zvezdo, čeprav tudi Božiček dosti ne zaostaja.
Oseba Vladuška sporoča …
Res obvladaš v nulo tole. Čudovite so.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Hvala lepa, res sem delala na navaden papir, bom poizkusila še na perla.....vem, da sem čisto blizuuuuu dobremu rezultatu.
Oseba leycika sporoča …
Čudovite voščilnice si ustvarila, tehniko res obvladaš :)
Oseba Andreja sporoča …
Čudovito je vse po vrsti in super mojstrica ozadij si :-))
Oseba Janja sporoča …
Tehnika, ki si jo izpilila do konca. Voščilnice pa so nadvse lepe. Lp
Oseba oldpunca sporoča …
Res si v nulo izpilila to tehniko. Rezultat je vreden vsega občudovanja. Tako zelo bogate in lepe so tvoje praznične voščilnice, da lahko samo zdihujem od navdušenja. :-))
Oseba iris-irena sporoča …
ooo, kako čudovito. Sem kar brez besed. Prava paša za oči!
lp
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Čudovite, pridna si
lp Tamara
Oseba suzana sporoča …
Res so čudovite in hvala, ker tako lepo deliš. Ja čar pa je res ravno to, da potem vsakemu malce drugače uspe. Vsaki zaradi česa drugega. Prav uživam ob gledanju tvojih ustvarjenih delih. To je neka posebna umetnost.