BOŽIČNA KROGLA


Po lepem ustvarjalnem dnevu, ki sem ga preživela s sestrično, me je kar povleklo v njene letošje barve.  Pa naj kdo reče, de nisva varčni. Jaz kupim kroglo, ona dodatke za kroglo in potem nastanejo lepe voščilnice.
               


 Prav zanima me kakšne so oziroma bodo vaše  praznične BOŽIČNE KROGLE. 
Uživajte v veselem decembru in seveda v izzivu, svoje izdelke pa lahko prilepite  k prvi objavi.

Komentarji

Oseba ArtMBR sporoča …
Ja, tale najina šparovna španovija se ni prav dobro obnesla, na tvojo škodo, se jaz še vedno nisem mogla ločiti od tvoje polovičke in si tako lahko izdelala le eno od treh motivov. Bom pa jaz na tvoj zid izziva prilepila tris, ko mi bo uspelo narediti objavo.

Samo izdelano snežno kroglo sem že videla pri tebi, ampak ozadje, ki pa je svetovno je nekaj novega. Seveda se pa talim, ker je v mojih letošnjih barvah, oziroma delno tudi v tvojih, glede na darilo, ki sem ga prejela od tebe, ki ga boš upam še objavila. Ker če ne, ga bom jaz, ker to je pa trba pokazat.

Uživaj v pripravah na projekt tega vikenda, naj se ti lepo izpelje in bodo pobožana za vsa presenečanja, pa seveda poročaj.
Oseba moi sporoča …
Darja, oprosti poznemu komentiranju, objavo sem videla že zjutraj, samo sem imela eno tako lušno prijateljico na obisku, pa sva se zaklepetali, pa nekaj malega naredili, veliko nakupili in se malo okrepčali. Tako lušnpo je bilo, pa je tako hitro minilo. Tako nisem prišla do komentarjev ;)
Lušna krogla in tako ustvarjanje v španoviji je še prijetneje. Sama nimam krogle, mogoče pa se znajdem drugače ;)
Oseba Helena sporoča …
Super, ker se tako ujameta in ustvarjalno sodelujeta. Prava ekipa sta in nastali so krasni izdelki. Barve so fantastične in motiv še pa še lep.
Oseba Cvetoči travnik sporoča …
Ojla Darja, kljub temu, da sem se zanimala, kako pri tebi sodelovati v izzivih, mi to tudi slučajno ne uspeva:)) - leta pač:). Še s komentarji zamujam:(. Tvoje združevanje nakupovanja je super, res je fino, če imaš koga tako blizu, da si to malo porazdeliš. Jaz pa imam k sreči Majo in Zvonko, ki mi vedno, ko kaj potrebujem, priskočita na pomoč in tako mi še kupiti ni treba:)) - upam, da ne bosta brali in se premislili:))). Pošiljam ti lepe pozdrave, Andreja
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Glede na to, da sta z Magdo žlahtnici, vama to skupinsko kupovanje res krasno uspeva (saj veš tisto...žlahta je raztrgana plahta!!!)...Če samo pogledam v kakšnih barvah si ustvarjala danes, bi takoj vedela, da je imala Magda prste vmes in ne boš vejrela...ta ženska je letos s to barvo okužila tudi mene. ....Praviš božična krogla,...ja prav no, če si si tako zamislila, jaz sem za.
Oseba Klara sporoča …
Ozadje je krasno,pa barve... Res lepa voščilnica!
Oseba Vladuška sporoča …
Odlično sta se skombinirala v nakupu in zelo mi je všeš tvoja voščilnica.
Oseba suzana sporoča …
Zelo lepo in super ideja. Joj, le kje in kako ti podaljšaš čas? Hahahahahahaa
Oseba oldpunca sporoča …
Vaju in vajino ustvarjanje je pa tako lepo spremljati! Krasna uglašena ekipa sta. :-)) Zelo lepa je tale božična krogla. Hvala za prelepo presenečenje, ki me je danes čakalo v nabiralniku. :-)
Oseba Ne-Ja sporoča …
Ma kok cart pingvinčki in tale sivkin odtenek da samo še piko na i :)