sobota, 10. december 2016

JELENČKI Z ALI BREZ RDEČEGA NOSKA

Namenoma sem prvi sklop jelenčkov naredila v lavanda barvi, ki je letos praznična barva sestrične.  V letošnji izziv se vključuje preko svojih objav in me vedno znova preseneča. Je tudi en takšen ustvarjalni hvala, za Miklavževo darilo, ki me čaka in seveda odgovor na njen izziv.
Zaenkrat so moji JELENČKI pristali na voščilnicah, saj jih imam še vedno premalo, vpregla pa jih bom kasneje.
P.s. Kot ste verjetno ugotovile tudi same, po novem zbiram ustvarjalne pripomočke na temo jelenčkov, kar je več kot razvidno iz spodnjih voščilnic, ki vam jih ponujam v inspiracijo.
Drage moje, torej Rudolfke na plan, oziroma na link v prvo veselodecembersko objavo, ki ga najdete na tej povezavi.           
P                   
                                                                                                                           

/                                                   


15 komentarjev:

 1. Lepo zbirko jelenčkov že imaš in si jih fajn uporabila na teh voščilnicah. Ozadja pri tebi so kot vedno nekaj posebnega in zanimivega. Čudovite so.

  OdgovoriIzbriši
 2. Kako naj človet tebe dohaja. Nikakor. Niti po količini, še manj po kvaliteti, novih in novih idejah. Tile tvoji jelenčki so častna Božičkova garda in nikakor ne sodijo med delovno jelenjad, ki vleče sani. Jaz jih vidim le ob boku Božička na njegovo slavnostni paradi. Tako so lepi, da ne sodijo drugam kot v okvir. Bravo, zelo zelo všečna objava, ki kliče po tem, da bi še jaz izdelala kakšnega, saj jih očitno tudi jaz "zbiram".Pa lepo se imej danes na izletu z dragim. Midva sva tudi že v nizkem štartu.

  OdgovoriIzbriši
 3. Waw to pa je zbirka jelenčkov..prečudoviti so :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Sem pogruntala ja, da letos zbiraš božične zvezde in po novem še jelenčke...pri zvezdah si me potegnila "not", ker jih je res užitek "zbirat", hvala bogu, da jelenčkom nisem tako podlegla (še ne)...nekaj jih je na zalogi,tako da z nalogo lahko nadaljujem...
  En jelenček krasi tudi moje darilo, ki sem ga dobila od tebe in res jih znaš krasno uporabit...na tvoji značilni podlagi kar oživijo pred očmi.Prekrasni izdelki....

  OdgovoriIzbriši
 5. Ooooo,čudoviti so!!! Čarobne roke imaš!!!

  OdgovoriIzbriši
 6. ma res, kakšne neverjetne kombinacije z jelenčki, vau ... se bodo še meni priljubili!

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudoviti, vsi po vrsti. Bom pripela kakšnega decembrskega jelenčka, če ne bo narobe, ker sem že nehala z novoletnimi ;)

  OdgovoriIzbriši
 8. Ijej, kako lepi jelenčki! Sem ravno včeraj vzela v roke štampiljko jelenčka, ki je bila januarja v enem oranžnem mačku žaklju. :-) Upam, da mi ga uspe danes prilepiti na izziv.

  OdgovoriIzbriši
 9. Hojla Sonja! Tudi jaz upam da ti uspe, komaj čakam da vidim kaj si pojelenčkala.

  OdgovoriIzbriši
 10. Joj kako si pridna! Ti si že pri jelenčkih, jaz pa trenutno izdelujem šele božično zvezdo :-)) Čudoviti so tvoji jelenčki, najlepši pa so mi tisti Sizzixovi ... mmm so super uporabljeni.

  OdgovoriIzbriši
 11. Joj kako si pridna! Ti si že pri jelenčkih, jaz pa trenutno izdelujem šele božično zvezdo :-)) Čudoviti so tvoji jelenčki, najlepši pa so mi tisti Sizzixovi ... mmm so super uporabljeni.

  OdgovoriIzbriši
 12. Čudovito, krasen praznični pridih imajo, prav elegantno izpadejo.

  OdgovoriIzbriši
 13. Krasni so vijolični! Res praznično izgledajo!

  OdgovoriIzbriši
 14. No do konca decembra pa mi uspe poslati kakšno na izziv.

  OdgovoriIzbriši
 15. Kdo bi si midlil da obstaja toliko materiala na temo jelenčkov. Ko si ti nekaj zamisliš to narediš z odliko :)

  OdgovoriIzbriši