torek, 31. januar 2017

SRČNOST


                                    Malce sem odmetuljčkala v Španijo………..

                                               kjer se  združuje strast, lahkotnost in neobremenjenost,   vroči temperament, raznolikost in živobarvnost,
  kjer je doma glasba in srčnost.14 komentarjev:

 1. Komaj čakam, da mi v živo poročaš, kako je bilo. Verjamem, da fantastičnon
  Medtem občudujem tvoje umetnine. Zelo raznoliko, bogato, svetleče, prelivajoče ... :)
  Krasno!

  OdgovoriIzbriši
 2. Kakšna milina in ljubezen odseva........dovršenost in kreativnost...... Ljubezen je res sreča, ki jo lahko dajemo drug drugemu. .....Kajti ljubezen je želja, da bi bil drugi srečen. Kot si lepo naredila napise ZATE...... Rada bi samo vedela ali obstaja nožek za te košarice iz srčkov ali ti to tako lepo izrežeš?

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja, živeti življenje na tolikih frontah in to s polno paro je naporno: praznovanja, potovanja, služba dom in ustvarjanje. Še dobro, da uspeš vsaj pokazati, kaj nastaja izpod tvojih rok v tistih trenutkih, ko pobegneš v svoj ustvarjalni kotiček. Prelepa zbirka raznovrstnih izdelkov, ki govorijo s svojo barvo in obliko vsak zase. Hvala Bogu, da si nisem kdaj zadala, da bi te dohajala. Ampak tako uživam ob gledanju tvojih izdelkov, ki že nakazujejo en lep praznik, ki se ga da doživeti v večih odtenkih.

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasno si ustvarjala. Zelo lepo v čudovitih bisernih barvah.

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasni izdelki so nastali, všeč mi je vsa ta barvitost :)

  OdgovoriIzbriši
 6. WOW, bogato, kot smo pri tebi navajeni, v raznoraznih barvnih odtenkih, ki se prelivajo in sporočajo, da si nekomu pripravila presenečenje.

  OdgovoriIzbriši
 7. ja vau, prav neverjetno vse tole, vsa ta razkošnost barv ...

  OdgovoriIzbriši
 8. Obvladaš perlo ni kaj, ko ji dodaš barve, nastanejo prečudoviti izdelki.

  OdgovoriIzbriši
 9. Lepo presenečenje pripravljaš. Vse je zelo lepo. Lp

  OdgovoriIzbriši
 10. Barvito, razigrano in temperamentno - očitno te je objel španski vetrc in nastali so čudoviti izdelki. Lep pozdrav, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 11. A potepala si se! Ti, ti, Metuljčica! Jaz pa sem bila v skrbeh zate. :-))) Sedaj sem pa vesela, ker si se imela lepo in vesela, ker si nam pokazala čudovite barvite izdelke, polne energije.

  OdgovoriIzbriši
 12. In vse to, kar si doživljala, si čudovito prenesla tudi na svoje izdelke. Zelo lepo.

  OdgovoriIzbriši
 13. Vauuuu ... nežnost in strast v prepletu... me je že odneslo v prav posebno atmosfero ... (https://www.youtube.com/watch?v=o9t4mDV3HtE)

  Hvala, Majda

  OdgovoriIzbriši
 14. Ma ja, me skrbimo kje si, ali si zbolela, ti pa takole švrc v Španijo....a bo kakšen referat o tem???...o bo bo, za opravičilo in domačo nalogo bo treba kakšno seminarsko spisat, da se nam oddolžiš zaradi skrbi:-)). So pa tile izdelki res nabutani z pozitivno energijo, še posebno prve dve slikce....prekrasno si spet ustvarjala. Samo v opozorilo, da je treba v šolo prinesti opravičilo najkasneje v 7-ih dnevih....JASNO!!!!!!:-))

  OdgovoriIzbriši