ponedeljek, 06. marec 2017

EKO USTVARJANJE
Ko sem videla belo vrtnico in te čudovite velikonočne voščilnice,  sem se končno prepričala in kljub temu, da sem ljubiteljica barv poizkusila  z eko varianto in ji dodala le belo.


Želim vam en lep začetek tedna.
Lepim v Tinino galerijo.


15 komentarjev:

 1. Take barvne kombinacije pri tebi res nisem navajena :) Verjamem, da ti včasih paše, da narediš še kako drugače kot si vajena in ti je blizu. Meni je strašansko všeč in naredila si lep kupček toplih voščilnic v eko videzu.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovite so - tako naravne in nežne, a polne notranje moči. Všeč, zelo! Majda

  OdgovoriIzbriši
 3. Kako mi je všeč ko se s sestrično tako dopolnjujeta :) krasni izdelki nastajajo :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Sem vesela, da sem ti bila inspiracija. Lepo, da si stopila iz cone udobja, tako so nastale te čudovite voščilnice.

  OdgovoriIzbriši
 5. Veš kaj, od danes naprej lahko mirne duše in brez slabe vesti rečeš, da si ljubiteljica eko variante in da tudi če barve izginejo,boš še vedno lahko na veliko ustvarjala... ker tole, tole je pa za vikat. Poezija...čista eko poezija....

  OdgovoriIzbriši
 6. Prekrasne so! Tudi meni je ta kombinacija zelo všeč.

  OdgovoriIzbriši
 7. Tako lepo, nežno in samo z belo si pričarala vso globino cveta in ga naredila čudovitega. Sem čist navdušena, sem pa tudi sama navdušena nad eko variantami:).Lep pozdrav, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 8. Krasne so, res lepo izpadejo. A tista desna spodaj na prvi sliki, ki je najbolj bela, mi je najlepša. Lp

  OdgovoriIzbriši
 9. Čudovito si ustvarjala. Včasih prav paše malo spremembe :). Lp

  OdgovoriIzbriši
 10. Ooooh, kako je pa tole izjemen šopek!! Darja, nekaj čudovitega so!!!

  OdgovoriIzbriši
 11. Prečudovito si uporabila eko papir in ga naredila fantastičnega s tem cvetjem, ki je fantastično še bolj. Pa tako lepo si zložila te okvirje.

  OdgovoriIzbriši
 12. vau, prekrasno, kako krasna kombinacija in super efekt!

  OdgovoriIzbriši
 13. Prav zanimivo je videti to barvno kombinacijo pri tebi in meni je zelo všeč kar vidim. Zelo lepe so in nosijo tvoj podpis, kljub temu, da niso tipične zate. Ampak to je čar ustvarjanja, da preizkušamo drugačne stvari. res prekrasno.

  OdgovoriIzbriši
 14. Zelo lepe so. Nekako večne, izlila si njih lepoto in svetlobno so zasijale v svoji skromnosti. Čeprav le manjšina ve koliko dela je v njih. Kot s človeško senco, ki je pogosto podobna STARINAM, izgine kakor hitro na njo ne sije sonce. Le redki, se jo še spominjajo. Danes pa, ko se obudi, jo občudujejo vsi kot nekaj novega. Te voščilnice, ki jih sedaj občudujem so mi tako znane, pa vseeno čisto nove, zame prav posebne. Hvala ti, metuljčica.

  OdgovoriIzbriši
 15. Lepo ti je uspelo. Vidim, da sta imeli z Moi podobno inspiracijo ;-) Vsaka se je po svoje lotila in zelo mi je všeč ta videz bele na natur osnovi.

  OdgovoriIzbriši