SREČANJE CRAFTALNICE, SOBOTA 1.4.2017

Preživela sem čudovit prijateljski  vikend.  Najprej me je razvajala Suzi in seveda njena celotna družina,  ki je več kot gostoljubna, potem pa sva skupaj obiskali še srečanje Craftalnice.  Bilo je čudovito in sončno, da pa o dobri družbi spregovorim, bi spet zmanjkalo prostora…. 
Presenečenja, ki pobožajo, so se kar vrstila.  Kljub temu, da nisem bila v najboljši koži in da sem bila brez glasu sem se imela preprosto krasno in morda sem rabila ravno to pozitivno energijo, brez katere preprosto ne gre…….
Pa da ne bom preveč filozofirala……… Ravno sem obiskala bloge in sem vesela odziva na srečanje. Obe pa se seveda zahvaljujeva za vsa prejeta darila. Če  še katera želi recept za  slastno Suzi torto  ni problema........
Tudi sama sem se pridružila tej lepi gesti in pripravila voščilnice in škatlice za tim, za vse ostale pa listke, brez katerih sama sploh ne preživim in so nalepljeni vsepovsod.
Sem jim   »oblekla ustvarjalno oblekco«  v prihajajočem lavanda stilu. Sploh ni vprašnje kje sem dobila čudovito štampiljko sivke in kdo mi je podaril te krasne tri metuljčice, ki tako pašejo na voščilnice.
P.s. 
Distress oxide blazinice so nekaj kar sem dolgo čakala. Tako hitro so pošle, da nisem imela izbire in sem dobila samo še tri, tako da bo kar nekaj voščilnic v kombinaciji sive, zelene in vijola.

Se pa pri Klavdiji da vse naročit in se na tem mestu zahvaljujem tudi njej in njeni ekipi za vse dano. 
Uživajte v pomladi...........

Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Darja, vedno se tako potrudiš in razveseliš!
Barve se lepo prelivajo in dajejo krasno ozadje za sivko in cvetlično vilo.
Verjamem, da ti je srečanje dalo ustvarjalni zagon in ti je dobro delo.
Oseba Tina Z. sporoča …
ja, bilo je res prekrasno druženje in tele tvoje barve so v živo še lepše kot na slikah, prav neverjetni efekti ... hvala ti!
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Juhuhu, v blokec že veselo čečkam (čeprav je zelo lep....smatram da si ga naredila, da ga bomo uporabljale in ne gledale!!!) Hvala ti tudi za drugo stvar....ej, spet si fino pretiravala.....knjigica je tako fejst, da z mojim znanjem klavirja komot igram tamalim njihove pesmice....Lepa hvala za darilca, najlepše darilo pa je bilo sigurno tudi to, da smo se spet videle.
Oseba Vladuška sporoča …
Super si se potrudila in vesela sem, da ste se imele lepo in se napolnile s pozitivno energijo.
Oseba suzana sporoča …
Vsi ti izdelki so bili prava umetnost, to je bilo sredstvo za sporazumevanje med ustvarjalkami. Druženje je bilo kakor radost s sebi enakimi, ki ti daje nekaj več, kot čas ki ga preživiš med ostalimi ljudmi. Ti draga Metuljčica pa se vedno potrudiš še dodatno. Čas, ki sem ga preživela med vami je bil čudovit. Hvala vam.
Oseba Majda sporoča …
Tvoj blokec me je tako očaral, da sta z mano domov odšli dve štampiljki z nežnima vilama in naj ti povem, da sem ju že uporabila. Hvala za pozornost, predvsem pa za čudovito brezmejno energijo, tebi in vsem zbranim ustvarjalkam. Se že veselim naslednjega srečanja, majda
Oseba Valentina B sporoča …
Darja, nikar ne skrbi glede glasu, prav šarmanten je bil! :) Se ti moram zahvalit za ta krasen sivkin blokec in prijetno družbo. Veš, da me sivka oz. lavandin, ki diši v moji omari vedno spomne nate! :) In to vse od najinega prvega srečanja. Na snidenje do prihodnjič ;)
Oseba oldpunca sporoča …
Draga Metuljčica, ti vedno s seboj prineseš toliko topline, da veselje! Hvala ti za čarobno okrašeno beležko. :-) Nisem ti utegnila povedati, da tvoja vrečka s sivko počiva na moji nočni omarici. Čudovito se spi v njeni družbi. :-))
Oseba moi sporoča …
Darja, ti se vedno tako potrudiš in nas razvajaš s svojimi darili. HVALA ti!
Upam, da je glas medtem že nazaj. Hvala tudi tebi za druženje in smeh, pa Suzani za njena darilca in slastno pecivo. Pocukam za rokav za recept.
Ti pa moram povedat, da te 3 barve svetovno pašejo skupaj in za tvojo sivko ne potrebuješ nobene barve več ;)
Oseba Andreja sporoča …
Darja, super lepo si se potrudila in naredila čudovite preobleke z Oxidi; barvna kombinacija čudovita :-)) Hvala za tvoje bogato darilo. Vesela sem, da sem te spoznala, le časa je zmanjkalo, da bi malo več poklepetali. Lepo smo se imele in se predvsem napolnile s pozitivno energijo.
Oseba Zvonka sporoča …
Draga Darja, hvala za druženje in prekrasen blokec, res je bilo lepo. Suzanin recept sem že dobila, mogoče nastane ta vikend kaj sladkega. Lep vikend ti želim.
Oseba ArtMBR sporoča …
Spet en lep projekt za namene podarjanja, kar je tvoja velika vrlina. Barvna kombinacija in učinek okside blazinic pa sta me zelo navdušila.
Oseba Ne-Ja sporoča …
Uh ja... Darja tole pa so fantastične barve in šelepša darilca. super si pocartala ustvarjalke :)
Oseba Keti's Projects sporoča …
Hvala za dobro družbo in čudovito darilo. Lepo vas je bilo spet veliko sorodnih dušič videti na kupčku. Pa še takšno lepo vreme smo imele.