TUDI PRI MENI METULJČKI IN ROŽICE



Že večkrat sem se spraševala; zakaj na več načinov ne preizkusim kar mi je všeč, zakaj z isto štampiljko ne izdelam več različnih voščilnic......... Očitno so morale na tržišče priti Distress oxid blazinice.
Še vedno ponujam kombinacijo Wilted violet, Cracked pistachio in Iced spruce kombinacijo in sicer preprosto zato, ker imam zaenkrat samo te tri in to je res dober trio.
Uporabila sem jih za darilo, ki sem ga namenila Mojci in Martini, ostalo pa malce na zalogo, saj se rojstni dnevi kar vrstijo. 

Spodnji dve prijavljam tudi na izziv Craftalnice, saj sem ozadju dodala zapis v tujem jeziku preko stancil šablonice, enkrat v nežni in drugič v močni varianti.
Altenew izrez rožice mi je posodila Martina, na srečanju pa sem kupila še izreze in ugotovila, da moraš biti presneto natančen, da vse skupaj štima in da moraš preprosto sprejeti kakšen manjši premik. Njujno potrebno je imeti washi tape in prilimati izrez na odtis. Sicer pa vaja dela mojstra in če ne kompliciraš kot to rada počem sama in lepo odtisneš in ne dodajaš raznih prahcev  in si misliš da ti bo uspelo  kot da si  Jennifer,  kar gre.  Perfect perls bom prikazala v naslednji objavi, (upam),  ker ne vprašajte koliko zafušančkov je nastalo, ampak  še vstrajam.......
Super da imamo strička Googla, ki takole pomaga..........
















Komentarji

Oseba moi sporoča …
Krasne si naredila, vse po vrsti. In res niti ne potrebuješ drugih oxidov, ker so te tako čudovite skupaj ;)
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
O potrebuješ jih,saj veš da jih,.... kar verjemi mi, pa ne zato, ker ozadja ne bi bila krasna, nasprotno...fantastična so v tejle vijola - zeleni kombinaciji ampak ustvarjala boš lahko še v drugih barvnih kombinacijah.....-))...Potem pa štampiljke....oživljaš vsak cvetek posebej in če bi ga dolgo gledala, bi sigurno še malo zrasel. Odtiskuješ kot "velika".
Darilce je bilo pa .... saj se ne da čisto opisat, da bi res zadela to, kar bi rada povedala. Že to, da ga dobiš je tisti lep občutek, če je pa še tako lepo spedenan, pobarvan, usklajen....je pa toliko lepše in bolj toplo. Pri meni je bila še knjigica z otroškimi pesmicami in notami....kod da bi vedela, da so moji vnuki tako glasbeno nadarjeni...punce samo pojejo....ni lepšega darila, babi malo obvlada klavir, dedi je pravi virtuoz na kitari, evo, samo še note in besedilo....na te je pomislila pa Darja.....LEPA HVALA....za vse, tvoje misli,...tvoje prijateljstvo. Zlata si.
Oseba Helena sporoča …
Ooo, Darja, kakšna perfektna barvna kombinacija! Barve se res lepo ujemajo, ti pa narediš, da se tudi krasno prelivajo. Čudoviti izdelki!
Oseba Valerija sporoča …
Res prekrasni izdelki, čudovite rožice in super barvna kombinacija. Zelo lepo!
Oseba ArtMBR sporoča …
Nikoli se nebi naveličala barv in efektov, ki jih znaš ustvariti le ti. Ker pa se je za lepe odtise potrebno potruditi, vsa pohvala še za natančnost in vztrajnost.
Oseba Tina Z. sporoča …
kot vedno, paša za oči ... le kako ti vsakič znova uspe nekaj tako prečudovitega ...
Oseba Janja sporoča …
Kako čudovite barve si izbrala. Vse je zelo lepo. Lp
Oseba Vladuška sporoča …
Oxide so zakon in tako fino je z njimi pacati in ustvarjati različna ozadja. Čudovito si se poigravala in pripravila različne stvari.
Oseba suzana sporoča …
Wauuu, res so zelo lepe. Barve pa so itak tebi na kožo pisane, ko pride čas jih že zamenjaš in nas ponovno očaraš z novimi. Hvala, ti ker si tako lepo opisala.
Oseba Andreja sporoča …
Spet ta čudovita barvna kombinacija kot na naših darilih :-)) Ti obvladaš oxide v nulo, jaz pa nimam še prav nobenega. Res si naredila čudovita ozadja. Mojstrica, ni kaj.
Vesela, da si dodala angleški napis in se tako prijavila na izziv v naši CRAFT-alnici ... Srečno!
Oseba Ne-Ja sporoča …
Sedim in se slinim po ekranu...tole ej fnatastično, že same barve som dih jemajoče potem pa še tile odtiski... noro všeč :)
Oseba Majda sporoča …
Prepelo in - veliko pomoči za NAŠE nadaljnje ustvarjanje. Barvna kombinacija pa se odseva na moji čudoviti beležki, res super kombinacija :-)
Prijazen pozdravček, Majda
Oseba Natasa sporoča …
Čudovite so! Res krasna barvna kombinacija.
Oseba Keti's Projects sporoča …
Čudovite so. Barvna kombinacija je top. Jaz sem si zaenkrat privoščila 4 oxide, pa zagotovo pride še kakšna barva v moj brlogec, ker so res čudovite.
Oseba Daša sporoča …
Lepo. Meni je najlazje ce zacnem z najtemnjesim delom in seveda mistijem
Oseba Goga sporoča …
Kakšne krasne barve, ena v teh odtenkih krasi tudi mojo polico nad ustvarjalno mizo. Lepo, da si dodala napise v angleščini, pa paše še v Craft-alnico.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili