torek, 10. oktober 2017

BONBONČEK

Se mi zdi, da so vsepovsod praznični medvedki . Res so lubani.
Seveda sem tudi sama zapravljala pri Tini. Sem pa imela srečo tudi pri žrebu.
Ker pa  sem bila deležna toliko lepih božljajčkov k ozdravitvi z vaše strani, vam bom svoj Hvala podala preko bonbončka in sicer bom podelila štampiljko Prazničnih medvedkov iz Najlepšega para.

 Takole sem čajčkala in se ustvarjalno ozdravljala.

Čez 14 dni bom objavila katera je dobitnica bonbončka.

 

17 komentarjev:

 1. Ob tako ljubkih medvedkih res lahko ozdraviš. :-) Lepo si ju postavila na voščilnici in zaposlila s čajčkom in sladkarijami. :-)
  Vesela sem zate, da so božljajčki in dobre misli pripomogli k ozdravitvi. Štampiljko pa prepuščam tisti, ki je še nima. :-)))

  OdgovoriIzbriši
 2. Ooo, kakšni dobri tresočki. Topli in prikupni. Prav gotovo so tudi novi pripomočki pomagali k okrevanju :)
  Tudi sama odstopim štampljke tisti, ki jih še nima, zato me lahko izpustiš iz žreba. Moje (+šablone) so ravno na poti k meni :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Oh, kako ljubko!!! Saj štampiljka je lepa, ampak voščilnica!!! Vabi k topli odeji ob kaminu in skodelici vročega kakava. Priznam, da me drugače štampiljka ne bi privabila v nakup, ampak, ko vidim tole voščilnico pa vidim, da se da z njo ustvariti nekaj čudovitega (če znaš, seveda).

  OdgovoriIzbriši
 4. Lušni pivski tresočki z medvedki sta nastali. Tako so cart ti medvedki, da je joj. Hvala za bonbonček, ker pa že imam cel komplet, me pri žrebanju prosim kar izpusti, tako da bo več šans za tiste, ki ga še nimajo, ker tega medveda....preprosto ga moraš imet!!!!!

  OdgovoriIzbriši
 5. Res so prikupni tile medvedki, tudi jaz sem se z njimi pozabavala med smrkanjem :) Kdo ve, morda so pa ravno oni pripomogli k boljšemu počutju :)
  Krasni tresočki si naredila.
  Tudi sama odstopam nagrado kateri drugi, jaz jih že imam in veselo ustvarjam z njimi.
  Lp, Danica

  OdgovoriIzbriši
 6. Joooj, teli medvedki so res luštni, na tresočkah pa še bolj... Mislim, da bi za ustvarjanje lahko tudi rekli, da odganja bacile in slabo voljo... :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Ooooo kako je oh in sploh cart tvoja praznično čajčkasto (kofetarsko- zame) medvedja scena ...
  Upam, da si bolje, da si pregnala bacilčke - če se še potikajo kje naokoli, me pokliči, da jih preženem za ... vedno!
  Hvala za bonbonček, ga pa tudi sama že imam - z veseljem prepuščam morebitno srečo tisti, ki ga še nima. Hvala pa vseeno za čudovito gesto - en velik objem od Majdice

  OdgovoriIzbriši
 8. Zelo, zelo sta mi všeč, joj, barve, pa postavitev, pa tresička.... Kakšen odtis bova pa skupaj naredili, kajne, tako, da tudi mene lahko izvzameš iz žrebanja.

  OdgovoriIzbriši
 9. Ti medvedki so res top in ti si jih tako lepo uporabila na tresočkah.

  OdgovoriIzbriši
 10. Jej, kako zelo lepi so medvedki pri tebi...čudovito mi je, kako si vse odtisnila na natur papir...pa tiste sladke paličice za ozadje...krasno!!!!

  OdgovoriIzbriši
 11. Prav pred dnevi sem razmišljala, da bi jih dala v rjavo barvo in glej Metuljčica mi jih pokaže. Super so.
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 12. Jej, kako luškani sta tvoji tresočki. Zelo lepi. Tile medvedki so tako ljubki, sem se na prvi pogled zaljubila vanje, ko jih je Tina predstavila, vendar si jih še nisem uspela privoščiti, tako, da bi jih bila vesela...pa še moji punci zraven mene!
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 13. Ob medvedji nežnosti in dobrem čajčku je ozdravitev res hitrejša. Sem vesela, da so ti pomagale dobre želje in pa seveda je k vsemu pripomogla tudi sreča pri žrebu - ob velikem veselju človek res ne more biti dolgo bolan:). Medvedke imam v planu in upam, da bodo kmalu tudi pri meni našli domovanje, težko se jim bo upreti:). Lep pozdrav, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 14. Tresočki sta krasni in tvoj prehod v naravne tone me je povsem navdušil. In kako prijazno od tebe, da boš podelila ta nadvse ljubki set štampiljk.

  OdgovoriIzbriši
 15. oo, tudi tvoji so prekrasni in obožujem natur barve ... krasno, krasno in hvala, ker si tako darežljiva!

  OdgovoriIzbriši
 16. Res so krasni tile medvedki in tudi ti si jih krasno uporabila. Res super ideja s temi odtisi za ozadje ;) Tudi sama prepuščam medvedke tisti, ki jih še nima ;)

  OdgovoriIzbriši
 17. Zelo ljubka in simpatična polarna medvedka ter sladki voščilnici. Všeč so mi naravni toni, ki si jih uporabila. Sreča je prišla ravno ob pravem času. Verjamem, da je ustvarjanje pregnalo vse nagajive bacile in da si že popolnoma ozdravela. ;) Zelo lepa gesta, da svojo srečo deliš tudi z nami. Hvala, ker boš nekomu polepšala jesenske in tudi praznične dni. Lep večer

  OdgovoriIzbriši