ŠE MIGAM........

Drage ustvarjalne prijateljice.

Pošteno smo zakorakali v eno krasno leto, pa se vam še nisem uspela javiti. Pravzaprav pa imam rada da je pestro, da se nekaj dogaja, da je akcija.  Sem ugotovila, da mi drugače kar nekaj manjka. Saj sem včasih utrujena, a ko potegnem črtno je to le prijetna utrujenost………….
Ustvarjam, potujem in se veselim ob uspehih svojih sinov in snah.  Ko pa samo pomislim na vnučka,  pa imam tako in tako usta do ušes………


Trenutno sem v izdelavi moških vabil za Abrahama, ki vam jih še ne morem pokazati dokler jih prejemniki ne dobijo.  Vam pa pokažem da migam, saj največ časa porabim za idejo in organizacijo, saj pri večji količini vedno ustvarjam po fazah.


Vse letošnje ideje pa seveda romajo v CraftyDots,  za en mali poklon našima izvirnima ustvarjalcema, ki sta si upala zaiti tudi v ustvarjalne poslovne vode, kar me še posebno navdušuje. Na desni strani Metuljčice imam link do strani in prepričana sem, da boste navdušene tudi ve, ki  znate ceniti ročno delo.
Medtem ko sem se sama potepala po Španiji sta zasnovala čudovito  poročno kolekcijo in še marsikaj kar si lahko ogledate tule.


Želim vam en krasen dan.

Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Darja, pri tebi pa se pripravlja velik projekt - bo velika zabava :). Lepo je videti tudi vmesne faze. Všeč mi je, kako si organizirana.
Naj pohvalim tvoje mlade, ki so se spustili v svet ustvarjanja. Sami čudoviti izdelki. Ob takšni učiteljici bi težko pričakovali kaj drugega.
Prijeten večer!
Oseba Cvetoči travnik sporoča …
Ob takih projektih in ob tem, da se še potepaš, si pa res ne moreš privoščiti še kakšne hude prisotnosti na blogu:))). Je pa opravičilo to, da si pokazala kaj vse imaš za postorit, čestitke. Enako pa tudi tvojim, saj so konkretni nasledniki. Lep pozdrav in srečno vsem, Andreja
Oseba moi sporoča …
Dobrodošla nazaj ;)
Tvoji "mladi" so res pridni in ustvarjajo tudi, ko te ni. Tako si lahko v miru privoščiš potovanje ;) Me pa zanima kaj si spet načarala tokrat :)
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Tvoje potepanje po Španiji seveda sledi in z veseljem ga pričakujem...Vabila bodo pa sigurno prekrasna, ker že tole, kar si nam dala za povohat izgleda fantastično....komaj čakam da se bom naslajala nad končnim izdelkom.
Oseba Moje drobtinice23 sporoča …
Dobrodošla nazaj :)
Vidim, da dobro migaš, naklada je kar zajetna :D opaža, da bo to v zelo elegantnem stilu! Se že veselim končnega izdelka.
Bodi lepo,
Danica
Oseba helena sporoča …
Uh, meni se ob takšnih količinah kar zvrti in občudujem vse tiste, ki se lotite takšnega projekta. Videti je, da bo sila imenitno :)
Oseba oldpunca sporoča …
V kratkem bom potrebovala kanček tvoje organiziranosti za veliko manjše število vabil. :-) Komaj čakam, da nam pokažeš, kaj bo nastalo. Vesela sem zate in tvoje potepanje. :-)))
Oseba leycika sporoča …
Se že veselim objave ko boš nam pokazala izdelana vabila :) verjamem da so prečudovita :) vesela sem ko berem vaše objave o potovanjih kako uživate :)
Oseba Vladuška sporoča …
Polno zaposlena je tvoja miza in v ozadju seveda tvoji prsti :) Zelo lepo je to, kar je v nastajanju. Sem si ogledala tudi novo ponudbo v Crafty Dots. Lepo in pridna sta, ni kaj.
Oseba Majda sporoča …
Mmm, mamljivo izgledajo tvoji prvi "namigi". Komaj čakam, da vidim, kaj bo nastalo.
En objemček k tebi, Majda
Oseba Ne-Ja sporoča …
Joj Darja tole bo zagotovo svetovno ko bo končano. Vidim, da si si dala veliko dela, ma bo zagotovo vredno truda :)