MODROSTI PALČKOV IN ANGELOV


Verjamete v palčke?

Pojavljajo se v človeški podobi, vendar nikakor niso mali ljudje. Prikazujejo se v trenutkih, ko potrebujemo po domače povedano brco v rit, kadar smo ujeti v neko rutino. Sporočajo nam, da smo preveč resni in da življenje ni samo kruto ampak predvsem lepo. Včasih ti navihanci prav radi ponagajajo resnobnežem. In kar hitro se zgodi, da boste tisti, ki se ne morete ločiti od svojega dela in se sprostiti, zaman iskali kakšne pomembne dokumente. Na delu so bili navihani palčki, ki so vam jih skrili in vam s tem povedali, da ste preveč zakopani v delo. V takšnih trenutkih se ustavite in pomislite, ali imajo morda prav?  Moj mož, ki je deloholik se mi kar smeji, a jaz verjamem v palčke. 

Pa angelčki?

Božji glasniki se običajno pojavijo, kadar preživljamo težke čase, smo občutljivi in ranljivi. Radi bi nas zaščitili in vodili  k rešitvi. V njihovem objemu, kadar smo v stresu in popolnoma iz sebe, najdemo uteho in mir. Z nami in ob nas so vedno tudi naši angeli varuhi, ki nas spremljajo v duhu in nam pomagajo krmariti skozi življenje v naši zemeljski obliki. Tina hvala za palčke in angelčke, barvanje me je sprostilo in umirilo.......od nekdaj verjamem v angele.........

Letos sva si obe Nikovi babici  dali čisto petko, sploh ob novici, da bo Nik dobil bratca, kar je bilo najino najlepše darilo in počutila sem se angelsko........samo zdaj pa se moram spet obrniti po pomoč k angelom in palčkom, da mi pomajajo pripraviti nekaj  čarobnega.......



Komentarji

Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Oooo že komaj čakam končni izdelek!!!!!...malo se mi svetlika....že to, kar je danes videti je čarobno in ....kakšne krasne barve si izbrala!!!!!
Oseba Ne-Ja sporoča …
Najprej čestitke da boš drugič babi. Ta objava malo diši po adventnem koledarju z aNika in komaj čakam da boš pokazala cleoto :)
Oseba Moje drobtinice23 sporoča …
Kako lepa novica, čestitam!
Tako lepo si opisala ta čarobna bitja, da sem morala še enkrat prebrati ☺ Tudi jaz komaj čakam na končni izdelek ☺
Oseba Tina Z. sporoča …
Oo, čestitke!!! Tole pa je videti noro lepo.
Oseba Helena sporoča …
Bodoča drugič babica, še tukaj srčne čestitke!
Ooo, to pa je mega projekt in tako lepo barvno usklajeno.
Kar mrgoli in frfota od malih bitij.
Oseba oldpunca sporoča …
Veš, da sem pomislila na dojenčka, ko si v prejšnji objavi najavila angelsko novico. :-)
Čudovito. In čudovita sta tudi zapis in nastajajoči projekt. :-)))
Oseba Hali sporoča …
Čestitke, krasna novica in komaj čakam, da nam pokažeš kaj bo nastalo <3
Oseba moi sporoča …
Ti si čisto noter padla in prav je tako. Tvoja zapisa sta tako lepa in resnična. Tudi jaz verjamem vanje, pa čeprav jih ne vidimo, lahko vidimo posledice njihovih dejanj.
Vem, da bo čudovito in bogato in vem, da bodo Nikove učke žarele.
Oseba Majda sporoča …
Verjamem v palčke in verjamem v (https://www.youtube.com/watch?v=_HMjOiHqE18), ob tvojem zapisu pa sem se tega še močneje zavedla ... Hvala, draga Darja, da vsake toliko časa tako lepo nagovoriš mojo dušo in hvala, ker tako čudovito novico deliš z nami, tako se lahko veselimo tudi mi :-)
Tvoj nastajajoči projekt jemlje dih in vem, da je mamica Tina očarana nad svojimi otročiči s tvojim dotikom.
Nežen vikend ti želim, Majda
Oseba suzana sporoča …
Kako čudovit zapis. Čestitke ob tako čudoviti novički, da boš še enkrat babica. Ti mali sončki štejejo, ker nas vedno potem tako lepo božajo s svojim klepetanjem, čarobnim razlaganjem in klicanjem k njihovi igri. Ja, mali palčki, radi kaj zakuhajo, če jim le pustimo. Angeli pa so čudoviti ljudje, ki nas spremljajo na naši poti tako ali drugače. In hvala, ker si tak ANGEL!
Oseba Vladuška sporoča …
Tako lepo si to napisala in jaz se takoj podpišem pod tvojimi besedami :) Tvoji palčki in angeli so čudoviti in tako lepo se vse sveti.
Oseba Tina sporoča …
Jej, kako lepo si nam predala ta lepi zapis....prav uživala sem v tvojih besedah! In kako si jih nato še 'udejanjila'...prekrasno!!!