IZŽREBANKA JE.......

Dajem vam častno pionirsko, da sem pošteno izžrebala nagrajenko svojega bonbončka. Dati častno pionirsko (besedo) ni mačji kašelj, saj je pionir:
P = pošten
I = iskren
O = olikan
N = neustrašen
I = iznajdljiv
R = radodaren
Z luknjačem sem izsekala štiriperesne deteljice,  na katerih so bila zapisana imena vseh, ki ste se odzvale. Vsako sem dala v kuvertico, premešala in izžrebala DIDI-MIX. Prosim, da se vpišeš v kontakt na Metuljčici, da ti lahko pošljem nagrado.
Pozivam tudi Mihaelo in  Karmen, da se vpišeta pod kontakt, Heleni in Moi pa bom presenečenje predala osebno ob naši priliki. Vse ideje in zapisi  pod Zakaj ni dobro biti slabe volje so bile tako dobre, da sem se preprosto odločila, da z malo pozornostjo posladkam vse štiri.
Želim vam lep Dan mladosti in se ob tej priliki zahvaljujem vsem, ki ste me dodale  na svoje bloge, vsem ki me spremljate preko
 njega http://metuljcica-ustvarja.blogspot.com/
 ali moje spletne strani, http://metuljcica-ustvarja.si/,
 tistim, ki kaj pokomentirate, prav tako tistim, ki me le obiščete…..Prvo leto se je bilo čudovito družiti z vami, preko izzivov na Craft-alnici in Izdelovalnici malih umetnin, kjer redno sodelujem, vas spremljati, komentirati, preko spleta, preko ustvarjalnih delavnic,  na kašni kavici, klepetu…. in zdaj gremo naprej; z dobro voljo seveda! Želim vam dobro in samo dobro: poletite v nov dan na krilih vaših želja….

Komentarji

Oseba Karmen sporoča …
Čestitke nagrajenki!
In seveda hvala za presenečenje!
Oseba mihaela sporoča …
Hvala, Metuljčica! Veliko lepih objav in dobre volje še naprej!
Oseba Helena sporoča …
Ooo, tudi mene čaka presenečenje :) Super in se že veselim srečanja.

Lep vikend!
Oseba Janja sporoča …
Čestitam nagrajenkam. Lp
Oseba moi sporoča …
Hvala vnaprej za presenečenje in čestitke nagrajenki. Smo v kontaktu ;)
Oseba mihaela sporoča …
Metuljčica, hvala lepa za čudovito pošto!!!
Oseba Didi sporoča …
se še tukaj zahvaljujem za srečno roko, vsem za čestitke, lepo je občudovati tvoje darilce v škatlici.. vedno znova za pogledam, ogrlica pa mi krasi kar nočno omarico.. :) hvala in lep pozdravček