Preprosto me pritegnejo te ognjene barve, kot da dajo krila, dodajo željam voljo, začinijo videz. Oranžna je močna barva, a pomaga premagovati malodušje in negativne misli, rumena pa sončna. Všeč mi je ker s temi barvami lahko  ustvarjaš kričeče, pa tudi ravno nasprotno- umirjeno.
Pokažem še eno birmsko;
Že na delavnici pri Vladki sem izbrala te ognjene barve, ko pa nam je dala na razpolago še njene štampiljke sta me izrez in štampiljka sončnice čisto »inspirirala«.
Vesela sem tudi prijateljevanja  z Mihaelo iz Arta, kakšne najine kavice in klepeta.  Zahvaljujem se ji  za tako hitro dobavo Sizzixovih šablon in štampiljk, s katerimi sem včeraj celo popoldne ustvarjala in sem resnično čisto »padla notri«.
Sicer sem čestitki s ptico želela prijaviti na Janjin izziv, a  me je obiskal računalniški škratek, tako da sem izziv zamudila.  To je to;

Eno izmed spodnjih treh čestitk pa sem izbrala za Vladkin in Tinin izziv, 
ki me je seveda pritegnil. Rada sodelujem, kot sem že zapisala, saj cenim, da se nekdo potrudi  in s svojimi idejami in trudom zbližuje ustvarjalke. Lepo je biti med prijateljicami, kjer preprosto funkcioniraš.
Posamezne slike si lahko ogledate na povezavi http://metuljcica-ustvarja.si/, med slikami pod albumom: Vladkini in Tinini izzivi.

Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
Lepo si se poigravalai s pripomočki in barvami. Te barve so tudi meni blazno všeč, kar je na blogu videt :))) Hvala ti za sodelovanje, sem zelo vesela. Lepe čestitke si naredila.
Oseba Janja sporoča …
Oh ta tehnika, ko jo potrebuješ .... zataji.
Voščilnice so zelo lepe. Všeč mi je njihova postavitev in dodatki. Lp
Oseba Tina sporoča …
Kako lepo si tole povedala, prav polepšalo mi je večer. Čestitka pa je zelo lepa in nežna. Zelo mi je všeč okvirček z metuljem in embosirane rožice. Hvala, ker si se nama pridružila!