DVOJNO EMBOSIRANJE IN ŠE KAJ...

Darja in Vladka,  komaj čakam, da vidim vajine izdelke;   je v svoji novici o dvojem embosiranju zapisala Helena, 10. Julija 2012.
Tokrat smo ustvarjale v Vladkinem ustvarjalnem kotičku, ki je prava špica v teh poletnih dneh.  Ne le da je prijetno hladno,  tam si človek »očke napase«.  In ta prijazna Vladuška nam da na razpolago svoje štampiljke, izreze…….ja,  saj poznate ta občutek in energijo, ki jo nudi ustvarjanje v dobri družbi.  Še po poti domov  podoživljam  in sem tako dobre volje, da kar prepevam.
Tokrat nam je Moi pokazala  ozadje z dvojnim embosiranjem, ki me je pritegnilo ravno zato, ker potem voščilnica izpade malce drugače,  efekt prelivanja barv pa me je čisto prevzel. Moi hvala za vse pripravljeno in prikazano.
Da me ne slišite peti je čisto v redu,  ustvarjeno pa vam z veseljem pokažem.
Komaj čakam dogovorjene kavice, da  vidim kaj porečejo dekleta, saj se v naslednjem tednu dobimo, da prevzamemo čudovite štampiljke, s katerimi nas je zopet presenetila Vladka. 






Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
Ja, tole še imam na vesti. Nisem pozabila in čas bo, da tudi jaz opravim svojo domačo nalogo :))) Ti si pa tukaj ustvarila pravo morsko vzdušje s svojimi izdelki in me čisto odpeljala na plažo :)) In tudi tista z drevesom, ograjo in metulji mi je všeč. Se viiiidiiimoooo, kmalu.
Oseba Helena sporoča …
Čudovite morske voščilnice. Pri prvi si krasno uporabila podlago, narejeno na delavnici.
Lepo bodi!
Oseba Ana K. sporoča …
Vau, vse mi je všeč..dvojno embosiranje, barve, tema...res super!
Oseba Marina sporoča …
O koliko enkratnih morskih voščilnic je nastalo=) Ena lepša kot druga=) In zdi se mi, kot bi bila sama sedaj na morju in ne v pisarni s polnim kupom knjig in člankov pred seboj=) Lep začetek tedna ti želim... pappa