PRVI ŠOLSKI DAN IN MOJA DARILA

Prvi korak skozi šolska vrata je letos prestopila moja najmlajša nečakinja.
Še zdaj se spomnim tistega dne, ko sem sama stopila skozi šolska vrata. Me je bilo kar malce strah, a v meni je bila tudi radovednost.
Komaj čakam odzive njenega prvega šolskega dne in seveda kakšne fotografije z rumeno rutico, ki si jo bo lahko prilepila v tortico iz papirja, ki sem jo naročila pri Vladki in sem tako zelo navdušena nanjo, saj je izpadla še boljše kot sem pričakovala. Všeč mi je pravzaprav vse, predvsem pa pisava na tabli, ki je čisto podobna tisti pravi, popisani s kredo, pa seveda šolska mizica in stolček…..
V deževni soboti sem si večer popestrila z obiskom Artove delavnice v Citycentru Celje (Mihela hvala ti), kjer sem se udeležila delavnice s Tino Mežek, ki je prava strokovnjakinja s prepletanjem žice in izdelavo unikatnega nakita.
Ker sem imela še nekaj časa in ker me ponavadi »čas povozi«, sem se odločila, da bom tudi zavijanje darila za nečakinjo prepustila strokovnjakinjam iz cvetličarne Gardenia, ki so me resnično pozitivno presenetile z izvirnostjo in natančnostjo aranžiranja. Tortici sem dodala še dnevnik, ki je narejen malce na sistem scrapbook, da pa bo to resnično postal, sem v Mladinski knjigi našla štampiljke, ki prikazujejo naloge šolarja, tako da se malce vspodbuja ustvarjalnost, ki pa jo vsem mojim trem nečakinjam sploh ne manjka.




No, ustvarjala pa sem tudi sama in izdelala verižico in čestitko za dobro prijateljico, ki praznuje ta teden. Da pa je darilo dobilo tisto pravo darilno noto, so poskrbele spretne roke prijaznih žensk iz že omenjene cvetličarne.




Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Super ideja je tale tortica in seveda prekrasna Vladkina izdelava. Ne morem verjeti, kaj vse se skriva v njej. Perfekcija!
In tvoja ogrlica - enkratno.
A da si bila na delavnici? Jaz sem zdaj to soboto. Se že veselim.
Oseba Janja sporoča …
Tvoj kompletek ogrlice in voščilnice je čudovit.
Tortica pa tako dodelana in popolna. Lp
Oseba Mojca sporoča …
Uauuuuu obe darili sta tako čudoviti. Sploh tale tortica izgleda kot prav!!! Njam. Res krana je tudi ogrlica in vse je tako lepo zavito. Perfektno. LP
Oseba Andreja sporoča …
ooo kako čudovit kos torte, napolnjen z lepimi stvarmi! Super izvedba!
Tudi nakit mi je zelo všeč :-))
Oseba Marina sporoča …
Darja čudovito darilo si podarila svoji nečakinji=) Res enkratno=) In tudi ogrlica je naravnost fantastična=) Pozdravček...
Oseba Simko sporoča …
Izdelala si krasno ogrlico in voščilnico za prijateljico, ki ji je vse skupaj namenjeno... Ja, krog ročnega dela se res sklene še z dobro prezentacijo le-tega, da dobi podarjeno darilo še poseben čar... Hvala za obiske na mojem blogu..., tudi sama se rada vračam na tvoj blog in občudujem tvoje izdelke... Pa lep ustvarjalni pozdrav...:). Lp