BOŽIČEK-VOŠČILNICA BOŽIČNO-NOVOLETNA-DRUGIČ (VBN2)

Pravo prijateljstvo je za vsakogar nekaj drugega. Morda nekomu ogromno pomeni že dejstvo, da se nekomu lahko zaupa, ali da z njim lahko preživi nekaj športnih uric tedensko. Tisto, kar združuje vse prijatelje, pa so dobre namere in iskrenost.
 V zadnjem času občudujem in se navdušujem nad  izdelavo preprostih voščilnic. Vladka in Tina sta v tem pravi mojstrici in zdaj vidim, da preprosto sploh ni preprosto. Bistveno je, da daš sebe v to in tu je ta unikatnost, mi je tako lepo zapisala Vladka. Kar se mene tiče, bolj preprosto ni šlo, kljub temu je v spodaj prikazani čestitki osebna nota, kar ji daje podobo po moje. Preprostost vidim v enotni barvi, ki se lepo ujema z eko papirjem iz katerega je izdelana celotna voščilnica. Najbolj pomembno pa je, da se bom dotaknila prijateljev, na katere bom naslovila voščilnico in jim prinesla nekaj prazničnega vzdušja ter  občutek dobre namere in iskrenega prijateljstva.

Komentarji

Oseba Tina sporoča …
Zelo lepo si napisala o prijateljstvu in tvoja voščilnica vsebuje res veliko tvojega, da jih bo zagotovo zelo razveselila. Všeč mi je uporaba naravnih barv in bele. Hvala, ker si se nama pridružila.
Oseba moi sporoča …
Krasen zapis o prijateljstvu. In še kako res je, da se lahko na prave prijatelje vedno zanesemo. Zato so tako redki in tako dragoceni. Čuvaj svoja prijateljstva!
Oseba Mojca sporoča …
Ja tudi jaz se večkrat matram s preprostimi voščilnicam :) enostavno sem tak človek, da mora biti čim več nametanega. amapk obožujem preproste voščilnice, res in Vadka ter Tina sta res mojstrici v tem. Tvoja pa prav nič ne zaostaja, čudovite barve si izbrala in motiv je ravno pravšnji za približajoči se mesec. LP
Oseba Andreja sporoča …
Lepo si zapisala in naredila krasno voščilnico!
Ja ja, preprostost res ni preprostost in se velikokrat tako samo zdi :-))
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Zelo lepa voščilnica. V manj (izgledu-videzu) je več (razmišljanja) in končni izdelek če se vse združi je lahko unikatno lep, kot pri tebi.
Pozdravček Tamara
Oseba Vladuška sporoča …
Se strinjam s predhodnicami, da si tole krasno napisala in zelo všeč mi je ta stavek, da se boš s čestitko dotaknila prijateljev in jim prinesla praznično vzdušje ter dobre namere in iskreno prijateljstvo. Treba je bit iskren, nasplošno v življenju, še posebej pa pri ustvarjanju in verjetno je to tisto, kar da poseben čar končnim izdelkom. Smo kar smo, tudi v izdelkih. Všeč mi je ta enobarvnost, kar pa sama ne vem če sem že poskusila. In ta božiček je dober motiv.