TEMA MESECA APRILA - LEPOTA

Pomembno je odpeti pesem, ki jo globoko v sebi čutiš in jo skupaj s svojimi  čustvi predstaviš poslušalcu, ki se z njo morda poistoveti in posledično izzove različna čustva v njem. To je nekaj, kar šteje in kar ti daje upanje v nekaj več kot samo v površno prepevanje," so besede Dragojevića in v njegovih pesmih, človek, v katerem je vsaj malo romantike začuti lepoto glasbe.
Uživala sem ob temi meseca marca in hvala vsem, ki ste prepevali z menoj. Ta črno bela nit se vleče naprej do lepote, ki odseva  seveda tudi v glasbi. Takole ustvarjalno bom preklopila iz ene teme v drugo.
O lepoti sva poklepetali z dobro prijateljico, ki svoje razmišljanje čudovito zlije na papir, da se piše knjiga….
 Lepota pa je uganka, za vsakega je nekaj drugega,  zame je najlepše vse kar je naravno, v naravnih barvah, a o tem več v naslednjih aprilskih objavah.
Pridružite se mi, poklepetajmo o lepoti, prav lepo je prebrati vaše komentarje in lepa hvala vam zanje.



Komentarji

Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Wauuu
čudovita ogrlica in voščilnica.
V znamenju glasbe, saj tišine ni-ne obstaja.
Pozdravček Tamara
Oseba Kefa sporoča …
OOooo kok je čudovita.Jst bi tudi tako imela :)
Oseba Helena sporoča …
Ooo, res je enkratna in vsak delček je dodelan in izpiljen. Prava lepota.
Lepota - človek, ki ljubi, je lep. Lepo je to, kar je skladno, estetsko, iskreno in v človeku budi občudovanje. To pa je lahko vse, kar nas obdaja. Ko se te dotakne lepota, ti zapoje srce. Evo, pa smo pri pesmih :)
Oseba Mojca sporoča …
Res lepa in prav nekaj posebnega, v tvojem stilu. lp
Oseba Danica sporoča …
Čudovitaaaaa!!!lp
Oseba moi sporoča …
Krasna verižica je nastala in s temi notami in violinskim ključem je še bolj posebna.
Oseba Vladuška sporoča …
Zelo mi je vsec, da si izberes temo meseca in ji nato sledis. Lepo si to zapisala in meni je pri tej tvoji temi najbolj vsec to, da je lepota tako raznolika. Vsak najde nekaj lepega skozi svoje oci in zelo sem firbcna kako jo vidis ti :) Zelo rada bom skozi tvoje izdelke spremljala temo meseca in s tem spoznavala nove delcke tebe same. Na koncu s svojimi izdelki pocnemo prav to, delimo drobce svoje lastne duse z drugimi in zato je zagotovo v vsakem takem izdelku nekaj lepega. :) Lepo bodi. Ja, verizica pa je prekrasna.
Oseba suzana sporoča …
Pa saj vem, da se ponavljam ampak, če je res čudovito. Nekje sem prebrala, da z besedo predaja človek človeku svoje misli, z umetnostjo in svojo ustvarjalnostjo pa nas ljudje bogatijo in nam predajajo svoja čustva. Tvoja so čudovita. Preprosto Hvala ti!