POLETNO VALOVANJE

To pa ja, julij je moj mesec, saj sem vendar rakica in ljubim poletno valovanje. Izkoristim ga kolikor se le da, da si naberem poln koš lepih trenutkov, energije in veselja. V juliju se vsako leto postaram in zelooooooooooooo rada praznujem. Moji fantje pravijo, da praznujem cel mesec. Pa saj je skoraj res. 



Torej brez vabil ne gre. Letos sem očitno izražala veselje, saj sem prebrala, da najpogosteje veselje izražamo z rdečo, rumeno in oranžno barvo, ki sem jo dodala med svoje modro valovanje. Vse tri barve pogosto povezujemo s pozitivnimi čustvi. S temi tremi barvami in z vmesnimi odtenki izražamo veselje takrat, ko so oblike mehke, okrogle in valovite. Vse tri povezujemo s toploto, prijetnostjo, bližino. Ja, vesela sem in lepo mi je, ko gostim sebi drage ljudi. Ob njih mi je toplo, prijetno in rada čutim njihovo bližino.
 
 

No, pa saj vas povabim v svoje blogovsko poletno valovanje, ki je tudi  TEMA MESECA JULIJA.
Aja, še rdeča nitka……….Tudi v juniju je bilo prijetno toplo, saj sem govorila o soncu.  Prav močno je zažarelo in me ogrelo ob novici, da sem zmagovalka 83. Izziva Craftalnice. Joj sem se razveselila!  Hvala še tule ekipi in seveda vsem, ki ste  mi pustile lepe komentarje.  
 


V vsem prijetnem vzdušju poletnega valovanje, sem že vsa inspirirana in če je Lili želela, da naj nas ustvarjanje popelje k morju, sem takoj zraven.
 

 








Komentarji

Oseba Tina sporoča …
Čestitke ob tvojem praznovalnem mesecu, naj vam bo skupaj zelo lepo. Čestitke tudi za zmagovalno mesto pri Craftalnici in nenazadnje pohvale veselemu, poletnemu kompletu vabil.
Oseba Vladuška sporoča …
Uzivaj v mesecu praznovanja in meni se to zdi res super, da se znas veseliti zivljenja, svojih let in izkusenj. Marsikdo bi kar najraje pozabil na svoj rojstni dan, ampak to res ni prav. Treba se je veseliti zivljenja. Naj ti bo lepo, veselo in pisano, kot so tvoja vabila in cestitka.
Oseba Helena sporoča …
Ooo, v modro valovanje se je spremenilo tudi ozadje tvojega bloga. Bi še kar šla na morje :)
Krasen mesec je pred tabo, zaužij ga z veliko žlico. Naberi si novih moči na morju in v hribih ter UŽIVAJ!
Krasen komplet vabil!
Oseba helena sporoča …
Čestitke in uživaško praznovanje na morju ali doma, vseeno, samo da bo doživeto in lepo.
Oseba oldpunca sporoča …
Krasen komplet vabil! Čestitke za priznanje na Craft-alnici!
Uživaj rojstni mesec :-)
Oseba Simko sporoča …
Čudovita vabila si ustvarila...pravtako pa tudi morsko voščilnico... :). Pa uživaj v tvojem mesecu praznovanja s tvojimi dražjimi in nas še naprej razveseljuj s tvojimi čudovitimi kreacijami.
Pozdravček,
Simona
Oseba Klara sporoča …
Lepo je, če se veseliš in praznuješ ves mesec. Še posebej, ko te obkrožajo tebi dragi ljudje. Voščila res izžarevajo toplino. Zelo so lepa. Želim ti, da bi tvoje veselje ob dogodku čim dlje trajalo... ;-)
Oseba Mojca sporoča …
joj kako so lepe in tudi tale morska je prekrasna!uživaj v svojem mesecu. lp
Oseba Martina sporoča …
Ooo, dobrodošla še ena rakica. Ker je julij tudi moj mesec in ker v tem mesecu tudi jaz obrnem nov list življeja, se z vsem napisanim strinjam. Tudi sama zelo rada praznujem in vse to delim s svojimi najbližjimi. vabila so pa čudovita.
Oseba Janja sporoča …
Olala koliko ustvarjalk ima rojstni dan v juliju :). Lepo praznuj.
Vabila so čudovita. Zelo lepa je tudi voščilnica.
Hvala, ker sodeluješ na 85. izzivu CRAFT-alnice. Lp
Oseba Goga sporoča …
Še ena poletnica, tudi jaz namreč praznujem v tem mesecu. le da sem že levinja.
Krasna vabila si izdelala, všeč so mi močne barve in sončnice, tako lepe in pozitive so. polne topline sonca. Čestitam ti in lepo praznuj.

Morska je tudi prelepa, tako lepo si upodobila sonce in jadrnica mi je res čudovita,
Hvala ti, da se igraš z nami v Craftalnici Lp; Lili