MODNE KOMBINACIJE


Nekaj dni pred prihodom v službo sem se prepričevala, da je delo prijeten dogodek,  da je pravzaprav  čudovito, da mi je dano stopiti novim delovnim dogodivščinam  nasproti.
 Z eno nogo še na morski obali,  pa med rožicami, ki bujno cvetijo v nekaj malega zemlje, ki jim je dana, tam  visoko v skalovju…………, obujajoč  prelepe spomine, z drugo  nogo pa sem se že globoko zakopala v kup neprebrane pošte, neodložljivih obveznosti, sestankov,  v razmišljanju kako naj potem še doma spravim vse v najlepši red…..
 Ampak življenje je  lepo; 
spet  je tu jutranja kavica in sproščujoče spremljanje blogov  čudovitih ustvarjalk, ki  mi dajejo voljo in energijo, da ustvarjam tudi sama.  Poletje je čas, ko dam ustvarjanje in marsikaj drugega malce na stranski tir  in se posvetim svojim ljubim.
Sem pa ustvarjala prej. Vseh desetim oblekam, ki sem jih vzela s seboj na dopust  sem  na obešalnik dodala še vrečico, v kateri je bil pripadajoči nakit. Obleka, hlače,  krilo ali bluzica, včasih tudi očala in čevlji so mi bili  inspiracija za mešanje barv do odtenka oblačila. Lepo urejena in nakitena, sem preprosto uživala v vročem julijskem valovanju.

V avgustu vam bom svoje MODNE KOMBINACIJE, ki so tudi tema tega meseca, prikazala v prihodnjih objavah.

Lepo je bilo malce odleteti, še lepše pa spet primetuljčkati nazaj.

Komentarji

Oseba Mojca sporoča …
Joj kako posrečena fotka, tvoja ogrlica pa se tako lepo poda čevljem in očalcem! Upam, da si uživala na morju, sedaj pa le novim izzivom naproti. lp
Oseba Helena sporoča …
Vauuu, kakšna asica si - za vsako obleko svoj nakit. Super! Se že veselim prihodnjih objav.
Komaj čakam, da greva na kakšno kavico :)
Oseba Simko sporoča …
Lepo si zapisala. V življenju moramo imeti ravnovesje, kjer se prepletata dobro in slabo, saj le tako cenimo življenje...in pravzaprav živimo. Lep nakit! Seveda pa se že veselim tudi nadaljnih objav, kjer boš pokazala še več tvojih mojstrovin... :)
Pozdravček,
Simona
Oseba Vladuška sporoča …
Vau, kak frajerka. Odlicno si se to odlocila in si naredila kombinacije za oblect in okitit. In res je kot pravis in treba je iskati v vsem predvsem pozitivno in se veseliti vsega, kar nam prihaja na pot.
Oseba Ustvarjalni utrinki Tamara P. sporoča …
Čudovita kombinacija
in se veselim tvojih prihodnjih kombinacijskih objav
lp Tamara
Oseba Janja sporoča …
Všeč mi je fotka na plaži :). Vse je lepo barvno usklajeno in ogrlica lepo paše poleg. Lp
Oseba Anonimni sporoča …
Le ti znaš tako mehko pristati nazaj na vsakdanja realna tla. Tvoj nakit pa ima še posebno dodano vrednost, to je tebe, kadar ga nosiš in ga tako okusno pokombiniraš z oblekcami. Komaj čakam nadaljnje objave n ato temo.
Oseba Klara sporoča …
Všeč mi je tvoja pozitivna energija. In tudi fotka je lepa...nakit pa narejen v nulo. :)
Oseba Martina sporoča …
Komaj čakam, da vidim preostanek modne kolekcije. tale na fotografiji je čudovit.
Oseba Renata sporoča …
Res si frajerka, da si takole skombiniraš vse za na dopust! Jaz sem prelena za kaj takega - par kratkih hlač in majic, kopalke in japonke.
Tudi jaz komaj čakam naslednje objave na to temo. Zgornja fotka je super!
Oseba suzana sporoča …
Te kar vidim, kako si blestela v vseh svojih kreacijah in modni kolekciji, ki je bila popolna. In vedno dobro opišeš človek kar navdušen postane in mu je žal, če kaj pri tebi zamudi.