LO - TEMA MESECA JANUARJA 2014





Za menoj je lepo leto.

Metuljčico sem zavezala z dvanajstimi pentljami, poimenovanimi po  temah meseca. Seveda bodo teme stalnica tudi v letošnjem letu.

Stalnica ostaja tudi izbor ustvarjalke, s katero potem sodelujeva čez leto.

Z Vladko sva sodelovali od veselega decembra 2012 in en, dva, tri, sva že bili v veselem decembru 2013.



V njeni Ustvarjalni skrinji sem zaznala postavitve in koncepte na višji ravni, ki vključuje inteligenco, občutenje in ustvarjalnost. Ravno to si sama predstavljam pod besedo SCRAPBOOK. Ko sva se začeli pogovarjati v tej smeri, sem bila tako zelo prepričana, da ji je tudi to pisano na kožo, da me preprosto ni morala prepričati v nasprotno. Draga Vladka, hvaležna sem ti za vsako ustvarjalno urico, pa tudi Martini in Heleni, ki sta se nama radi pridružili. Ko smo na kakšnem skupnem ustvarjalnem »kofetku« komaj čakale na novi Lo, sem videla, da sem našla kar sem iskala.

LO-ji,  kot takšni postavitvi strani pravita Martina in Vladka, pa tudi meni je vedno bolj všeč, mi bodo  v mesecu januarju inspiracija za kakšno  scrapbook stran.

V stotinah slik, ki se nam nabirajo z moderno tehnologijo, sem želela izbor, ki bi obeležil dogodek. Preko LO-jev nama je  uspelo obeležiti dogajanje preteklega leta. Na kosilu s »ta mladimi« smo v urici  preleteli celo leto, potem pa smo se pogovarjali in obujali spomine. To je to,  kar sem želela in tudi dobila! Album z Lo-ji je bila čudovita popestritev skupnega večera.



Vladka, lepo leto je za menoj sem zapisala v začetku, vsekakor tudi zaradi  najinega sodelovanja. Lepa ti hvala.

Objavila sem le nekaj strani, saj   spoštujem zasebnost ljudi, ki sem jih fotografirala, zato sem vam pokazala le nekaj ustvarjalnih utrinkov.

Komentarji

Oseba Mojca sporoča …
Uau tole izgleda vse tako lepo ... lp
Oseba Anonimni sporoča …
Videla sem slike vseh strani in v celoti. Lahko dodam samo: izvirno, estetsko, dovršeno.

Vsaka stran s svojim materialom, izbrano barvo, dodatki piše svojo zgodbo. Ja scrb strani je treba znati tudi brati, ne moreš kar pogledat in rečt, lepo je. Verjetno sta res uživali, ko sta jih brali skupaj. Se strinjam Vladka je mojstica tudi na tem področju, vem pa tudi, da se taka stran tudi ne naredi kar tako. Dobro sta združili idejo in izvedbo. Bravo.

Kar zagrize, da bi šel delat kaj podobnega.
Oseba Helena sporoča …
Metuljčica, LO-ji, ki jih je zate in za tvoje ustvarjala Vladka, so neprecenljivi in edinstveni. Imela sem to srečo, da sem nekatere strani videla v živo in lahko rečem le to, da so občudovanja vredni.
Veselim se tematskih mesecev, ker so tako zelo zanimivi in lepi.
Oseba Martina sporoča …
Vrlo lijepi radovi.
Lp, Martina
Oseba Vladuška sporoča …
Hvala Darja za tale poklon v obliki objave in besed. Moram priznati, da se sama se vedno pocutim nekako boso na tem podrocju in pocasi dopolnjujem svoje znanje. Vem za kar nekaj tovrstnih mojstric in proti njim se pocutim kot kaksno dete. :)) Je pa res, da sva midve nasli eno skupno besedo in da tako narejeni LO-ji ustrezajo tistemu, kar ti zelis in so tudi meni hkrati blizje. Lepo je bilo poskusiti nekaj novega in iskati nove resitve. Me zelo veseli, kako se prepletajo nase ideje in kako je nase ustvarjanje povod za nasa druzenja. Se ze zelo veselim novih in prav tako komaj cakam, da se tudi ti preizkusis s kaksnim LOjem, kajti prepricana sem, da bi se ti se kako nasla na tem podrocju. :)) Hvala tudi vsem ostalim dekletom, za lepe pohvale.
Oseba moi sporoča …
Vladka je res mojstrica vsega kar se loti, ker se lot s skrbnostjo in natančnostjo in vsemu da svojo noto. Nekaj LOjev sem tudi sama videla v živo in je zadela v v nulo. Dogodek je v ospredju.
Vesela sem, da si jo izzvala, da lahko sedaj občudujemo te lepote in hkrati si dobila lep spomin na dogodke lanskega leta.
Sedaj pa se kar pogumno še sama loti LOjev. Komaj čakam, da jih vidim.
Oseba Andreja sporoča …
Čudovito sta ustvarjali in vse tole izgleda prečudovito!
Le kaj ne, saj je prste imela zraven Vladka .-)